Журналстка, яку ледь не взяли в полон, могла там залишитись. Наш хлопц потрапляли й потрапляють в полони. В мене весь час фльм межував з реальними, страшними розповдями тата я не змогла сприйняти його, як комедю. Коли вйна закнчиться, я передивлюсь його ще раз, можливо, буду смятись, але не зараз. НЕ ЗАРАЗ.
Псн Гей, пливе кача, Так у свт повелося я люблю волосся саундтрек Жовтий скотч, як можна почути пд час перегляду картини, додають неймоврних емоцй, адже розумш цну кожного життя краплини кров, пролито за нашу рдну землю пд час боротьби з тими, хто вважа себе олицетворением большой русской духовности. В фильме режиссер визуализировал смерть и сделал отдельным персонажем! За основу сюжета взяли реальные рассказы. сьогодн ми його бачимо у вигляд кно”, - зазначив режисер. Актор льввського театру Воскресння Петро Микитюк добре знаний театралам нашого мста, проте кноглядач мають шанс вдкрити його для себе. Рол в картин виконали: Дмитро Тубольцев (“Пошук” (2014)), Дмитро Хом’як (“Припутн” (2016)), Ярослав Федорчук (“Гтлер капут” (2008), “Повернення мушкетерв” (2009)).
Гоша заговорив укранською. Дмитро Чаплинський, тобто я; Особливо сатира, яка принижу бойов заслуги противника висмю його. Жоден з них не ма бойового досвду, нчого не зна про намри командування та й на мсцевост майже не орнтуться. "Вйна — це велика травма для всього народу, переосмислення через гумор — це крок до зцлення", - пдсумував експрезидент. Оце в нашому випадку складним експериментом. Журналсти Телеграфа не пропустили можливост вдвдати це шоу. Вн взагал не розумв його. Ще й якого. На основ фльму вийшов музичний клп Жовтий Скотч у виконанн Yurcash (Юрко Юрченко).
Назва "Наш котики" вдсила до циклу вдеосюжетв про укранських вйськових вд об'днання BABYLON'13, що увйшло до авторського колективу фльму. Вже дивилися фльм “Наш Котики” Наш котики – класне кно, в якому все на свому мсц. Перейти на сторнку, де можна купити книгу Тут смялись з всх: з журналстки, з священника, який теж вм показувати сво емоц.
Як ззнаться у розмов з BBC News Украна режисер Володимир Тихий, критикам справд важко сприйняти гумористичний дух фльму про вйну на Донбас: "Це розрив шаблону".