Вйськов ж, як вже бачили стрчку, схвально вдгукуються про фльм. Про це понформував укранський режисер автор сценарю фльму Володимир Тихий на пресконференц в кнотеатр “Жовтень”. Оригнальна назва: С чёткими и понятными ориентирами, героями и врагами, сочувствующими и предателями. Що провокативнш ц жарти, то вони краще працюють. – Хто пдписав? Не забудьте запросити свох друзв-ветеранв. Цитата. Для здорового розвитку укранського суспльства драматичн под сьогодншньо реальност потребують художнього осмислення.
Пзнше, на етап постпродакшн, УКФ та ДержКно профнансували промоцю фльму. Долучайтесь до каналу Украна в месенджерах, аби дзнаватись першими про актуальн та обран матерали за посиланнями: Один з них – вояки йшли на схд з романтичними надями та вдвагою, а на дл все виглядало зовсм по-ншому. За пдсумками п’ятого вкенду кнопрокату подивилися 2 тис. Чи про мир, Кучму, який зараз рк?. Що як ми запропонумо волонтерам винагороду за зроблене? Вртуальну валюту, котру потм можна буде витратити лише на реальн добр справи — вддати на благодйнсть до одного з вдомих фондв. Я актор. Фльм в я якому смх крзь сльози. З нього виходять двчинка та баба. Художник по костюмах: Олена Гресь
Так что иногда можно увидеть, как на экране проходят тени опоздавших на сеанс зрителей… прелесть. У ролях: Дмитро Тубольцев, Петро Микитюк, Дмитро Хом’як, Вра Климковецька, Ярослав Федорчук, Станслав Бжезнський Наш котики – це перша укранська комедя про сучасну вйну. – У Котиках ви спвате. – А раз хлопц мене розграли: я три дн був на бойовому виход, повернувся, а вони кажуть: Ми з’ли. В деяких епзодах з’являються натяки на майбутн Украни, а також флешбеки з минулого.
Сценаристом та режисером-постановником виступив Володимир Тихий, а в крсла продюсерв сли Марко та Уляна Супрун, гор Савиченко та Степан Бандера, пише Репортер з посиланням на cinema.in.ua.