Я актор, але у мене автоматично вмикаться опця: я – боць. я одразу ввмкнув такий режим жартв. Мо колеги за пв дня теж спймали цю хвилю ми вже, не виходячи з образв, жартували постйно, сплкувались, пдколювали один одного. У Пенальт вуса наклен були, а в Капелана – борода. Це теж були приводи для жартв, бо м було незручно смятися, притримуючи ц елементи гриму.
Под фльму розгортаються у 2014-у роц. – Сюжет фльму базуться на реальних подях чи там бльше вигадки? Вдколи ми запустили трейлери Наших Котикв на телебаченн, нас запитують – що ховаться за налпками? Приходьте в кно побачите З його слв, прийняти т вйськов д, як вдбуваються в Укран, будь-кому дуже складно. Наприклад, сторя мого персонажа – реальна. Як ззнаться у розмов з BBC News Украна режисер Володимир Тихий, критикам справд важко сприйняти гумористичний дух фльму про вйну на Донбас: "Це розрив шаблону". "Поки вйну не припиняють, поки тльки кнокомед про Донбас знмають.
В Котиках Володимир Тихий продовжу спвпрацювати з акторами, як знмалися в його попередньому фльм. У фльми розповдаться про под 2014 року, розпал гбридно вйни Рос проти Украни. Хто твоя бабця, чуваче?З 30 счня по 5 лютого у Кропивницькому прокат буде стрчка "Наш котики" - укранська вйськова комедя. Туалет на зв’язку! Питання заявки на участь надсилайте на editors@dou. Фреймворк вм працювати з рзними типами завдань (насправд, кожен тип завдання — це невеличкий плагн до фреймворка). Комедя про вйну.
2014 рк назавжди перевернув звичайне життя укранцв, та й у свтову сторю увйде початок вйни Рос проти Украни в Донецькй Луганськй областях. Тривалсть: 100 хв. Батальйон Донбас, Позивний Бандерас“, нй, Донбас, Додому. Крм того, саме смх, численн фотожаби, нтернет-меми та жарти допомогли укранцям, у тому числ й воякам на фронт, пережити найтемнш часи 2014-15 рр. В укранський прокат картина вийде 30 счня 2020 року. У головних ролях знмалися Дмитро Тубольцев, Станслав Бжезнський, Петро Микитюк, Дмитро Хом'як, Михайло Кукуюк та н. Повна назва фльму – Наш котики або Як ми полюбили лопати в умовах обмежено антитерористично операц з тимчасовими елементами вйськового стану. контузило, вона прибилась до нас.
Професор витрщив оч, лють заполонила його, вн вже хотв схопитися за серце, але ж вйна, куди!?