“За п’ять рокв стотно змнилася укранська армя та укранський культурний простр. Втм художн осмислення подй 2014-2015 рокв залишаться надактуальним. Бо ж саме народжен у горнил протистояння агресору сучасн укранськ архетипи лягають в основу модернового укранського контексту. художня мова, яку ми використовумо у цих рефлексях, вдповдною духу та де народження громадянського суспльства Украни. Це мова, вльна вд естетики та засобв соцреалстично псевдогероки, яка по сут лише поглиблю як особист, так соцальн травми”, - сказав Тихий.
Цитуючи одну з продюсерв фльму Уляну Супрун, Мали дв групи: умовно патроти, як регулярно ходять на укранське кно, та любител fun. Це перша неполткоректна комедя про вйну в стор укранського кнематографа. Цю саму стну правди ворог не зможе зламати. — Зеленського продав не гумор, а образ, коли молодик де велосипедом спва псню Я люблю свою страну. Про мир можна псля перемоги. Коментар: 1Льввський актор академчного духовного театру Воскресння Петро Микитюк зграв у патротичнй неполткоректнй комед одну з головних ролей.
ПРАВИЛЬНО! не проти я псн “Пливе кача” - бйц навть в смшному кно мають право спвати. далеко, не ус. А сторя про бронежилет та рму Втовську вдбувалася з ним насправд. У мереж був стрм з презентац рзних проектв для Держкно, в якому був трейлер фльму. Мачмонт, веселий тридцятирчний хлопець з стильною зачскою пд нуль. Новини Донбасу, новини кно, Наш котики, фльм, вйна на Донбас, комедяВ ролях: Дмитро Тубольцев, Петро Микитюк, Дмитро Хом’як, Вра Климковецька, Ярослав Федорчук, Станслав Бжезнський.
Я бачила багато моментв, як викликали усмшку. Ай! А-а! Пацани, за что?! – верещав переляканий Гоша. Потм Андрй Садовий з дтьми до мене пдйшов, дякував, казав, що його мал плакали. Насправд, н. Режисер, утм, поясню це драматургю: "Спочатку це шоку - як це так? Ми робили так, щоб люди вдчули зовсм неочкуван емоц, коли луна ця псня. Кассовые сборы в Украине, грн. Звичайно, як актор я теж став ншим, бльш досвдченим. Нчого особливого: на ящику поруч – подушка, вбрана в наволочку з веселим взерунком, на нй лежать бнокль та тепловзор. А це означа тльки одне — скоро прем’ра. Окрм того, через фльм ветерани можуть подлитися своми переживаннями й з тими, хто не бачив вйни.
Не пущу! Нам РПГ самим потрбн. Раптом у Професора зашипла раця. Ш-ш-ш-ш-ш-ш!