Ми часто говорили про Путна. Я казав: вбити його мало. Я б спрямував вс зусилля науки, щоб можна було його вбивати й знову оживляти. так стльки разв, скльки вн поклав людей. потм ще не вбивати: щоб довго жив, мучився каявся.
А разом з виходом у прокат видавництво Folio видало книгу Нaшi кoтики.Блiндaж. на мирних територях. Возможность посмотреть фильм в интернете вместо похода в кинотеатр, не говоря уже о покупке лицензионного диска, набирает популярность с каждым годом. Богдан Панкрухн з Yabl вже переглянув фльм зважив його плюси та мнуси. Зважаючи на досвд, вона оцню розвиток укранського кно позитивно: “За останн 5 рокв, гадаю, наше кно дуже покращилося. Жанр: вйськовий, комедя Згодом цей веб-серал, заснований на реальних подях та спогадах бйцв АТО трансформувався у повноформатну стрчку, яка ще на етап зйомок неабияк зацкавила як критикв, так майбутнх глядачв. Похали! Как спцально для нас. Сценаристом та режисером-постановником виступив Володимир Тихий, а в крсла продюсерв сли Марко та Уляна Супрун, гор Савиченко та Степан Бандера.
Втм саме вони стають причиною грандозного фаско масштабно операц ворога… У процес зйомок самого фльму також насаджував деяк сво де. Похали! Як то не надто цлсна картинка (фантастичн елементи не завжди виправдан, як на мене), суржик, який то , то його нема (ну хто в житт говорить сепари через е використову кличн вдмнки?), зрештою зовсм ненатуральна борода у капелана (позичили у священника з фльму Вддана?). Умови, в як потрапили наш хлопц й двчата, лякають, але близьксть смерт там перегукуться з епчним форматом давньогрецько драматург. Ти бачиш кров лайно, тому без гумору можна збожеволти, - вважа ветеран Олексй Цимбалюк. Я чув величезну кльксть позитивних вдгукв про цей фльм вс вони виправдан. Клп до саундтреку Жовтий Скотч мстить реальн вдео з вйни. “2014-й, розпал гбридно вйни Рос проти Украни. Один глядач рокв 8, наприклад, щоразу при появ ховався пд крсло й довго не хотв вилазити.
Втм, саме вони стають причиною грандозного фаско масштабно операц ворога… Вдвага, мужнсть, трохи гпнозу та фрмовий гумор — вибухова сумш для “тепло зустрч!” – йдеться в опис до фльму, оприлюдненому на сайт Держкно. Бажате читати першим найважливш новини Луцька та Волин? Приднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram. Досить сказати, що Наших котикв, у яких часом досить жорстко кпинять над святим – герозмом укранських вонв на передовй – частково пдтримали Укранський культурний фонд Держкно. Не хнюптесь, хлопц. Це суцльний безпосереднй стьоб над всма хнми скрпами. Тим не менш, фльм справля неочкувано примне враження.
Професор, що лежав у кузов, дивлячись на Лто, рончно промовив: