Першу жуть, яка вводила у ступор, вдбирала мову. Вдом кномитц звернулися з листом до президента Украни та Мнстра культури молод та спорту, аби законно проведений конкурс не скасовували, адже на кону репутаця розвиток укранського кно. Всего в нашей стране 283 кинотеатра, на каждый из которых в прошлом году пришлось по 62,5 тыс. посетителей. Для здорового розвитку укранського суспльства драматичн под сьогодншньо реальност потребують художнього осмислення. Баба розлютилася й сердито гаркнула: Ми побудували зовсм просте ршення та покликали волонтерв. Французська драматична комедя вд майстрв-режисерв Ерка Толедано Олв’ Накаша ("1+1", "Самба", "1+1=веслля") з Венсаном Касселем у головнй рол – це новий душевний фльм.
– Чому неполткоректна комедя? Бо ви називате вйну вйною? Танцуй, хахол! Танцуй! Псля перегляду Наших котикв та Мох думок тихих можу смливо сказати, що в Укран зароджуться жанр добротно непримтивно комед, де гумор ста двим нструментом донесення важливих тем – драматичних болючих. Але люди, як спостергають за вйною на сход Украни тльки з випускв новин, можуть не зрозумти гумору та змсту взагал. Крм того, Петро Микитюк носив на соб 8 РПГ, так званих мух. Icтopi гoлoвниx гepoв з пoзивними Лiтo, Пpoфecop i Гpiн, якi дoбpoвoлeць Вaлepiй Пузiк узяв з peaльнoгo фpoнтoвoгo життя, пepeдoвciм пиcaлиcя для вeб-cepiaлу Блiндaж. Зрозумло, що у новому проект ми не хотли обмежуватися тльки декларацями. Про це повдомля УНН з посиланням на пресслужбу Державного агентства Украни з питань кно. Кассовые сборы в Украине, грн. Отже, ми матимемо змогу переглянути один з перших укранських фльмв, який без пафосу розповдатиме про вйну на Донбас.
Художник з гриму: Катерина Струкова Вже дивилися фльм “Наш Котики” Це дасть вам розумння процесу та дозволить об’ктивно оцнити перш два пункти. Для мене особисто було дв знаков сцени, де я хочу добити Путна, а друга сцена, коли ховали побратима”, – каже актор Дмитро Тубольцев, який грав бйця Лто. За другий вкенд понад 2 млн грн на 74 копях, картина заробила майже 5 млн грн. називали куркою Тубльця. Це корисно бачити укранським псевдокосмополтам, як звикли кривити носики, коли чують дерев'яний патротичний пафос (у Наших котиках його нема — а патроти ). Я не могла смятись з хньо незграбност, ври чи навност: я спвчувала м була вдячна. Ранше у Мереж оприлюднили жартвливий ролик, який був зроблений на основ патротично комед “Наш котики”, на пдтримку Украни. Це першу частину, те, що навколо нашого блндажу.
Головн рол у стрчц виконали Дмитро Тубольцев, Петро Микитюк, Дмитро Хом’як, Вра Климковецька, Ярослав Федорчук, Станслав Бжезнський.