Боць зупинився. Автори говорять, що це сталося випадково: “Тваринка просто так втомилася вд знмань, що коли покликав господар, вона дала драпака”, – сказали вони. Так персонаж не бувають дотепними в принцип чи мова про певну мсцеву традицю? На ниншньому етап в нашому суспльств, як на мене, справд реч, над якими жартувати не можна. Звсно, не врити гр Дмитра неможливо. Попереднй показ фльму вже вдбувся – його продемонстрували укранським ветеранам, як брали участь в АТО ООС. А тут виходить, що навть строго побутове безамбтне "Скажене веслля 2" примудрилося однаково роздати колишньому ниншньому укранським президентам, а у "Наш котики" – н. Що то значить, цлсна деологчна складова художнього кнофльму! Ну, любо ж дорого дивитися. В нй розбомблена Червона площа у Москв; дурнуватий Путн у костюм матрьошки, який блага укранського солдата не вбивати його; Павло Губарв, що закидаться коканом; ворона, що знищу росйський спецназ; недолуга укранська журналстка; жив кадирвц та мертв кадирвц; сама Смерть з косою таке нше.
Геро залишаться т сам, але сюжет вдрзнятиметься вд фльму. Автор сценарю режисер постановник Володимир Тихий. Укранц не мають свох кногеров-силовикв: полцейських, вйськових, спецпризначенцв. У процес зйомок самого фльму також насаджував деяк сво де. Вн мав вонний досвд, багато зна, але нкому про це не говорить. Капелан (Ярослав Федорчук) у фльм вийшов, злегка, карикатурним — не таких капеланв я знаю. Под фльму розгортаються 2014 року на початку Росйсько-укрансько вйни. Вони одягнен в камуфляж. – У Днпр, в музе АТО, фото мох побратимв. Режисер: Володимир Тихий
Як показу досвд — з хорошими комедями в Укран не густо. Жоден з них не ма бойового досвду, нчого не зна про намри командування, на територ майже не орнтуться. Режисер вдзняв три епзоди по 15 хвилин та виклав х на YouTube, але згодом зрозумв, що сторй вистачить на повнометражне кно. Це не американська комедя на зразок "Голого пстолету". – Для мене це стало випробуванням. Для цивльних нколи це може бути справжнм розривом шаблону, але життя на фронт не зупиняться. У цьому контекст можна згадати Летючий цирк Монт Пайтона.
“Актори у фльм насправд вдображають правдивих людей, як воювали на Сход Украни, а згодом передали сво стор, чи анекдоти. Це причиною, чому кно вдчуваться реальним”, – додала Супрун.