У головних ролях знмалися Дмитро Тубольцев, Станслав Бжезнський, Петро Микитюк, Дмитро Хом'як, Михайло Кукуюк та н.
У мереж був стрм з презентац рзних проектв для Держкно, в якому був трейлер фльму. За це нас росяни й не люблять — для них найпершою цннстю формальна (вибачайте) форма: мперя, ус пд орудою Москви, ус бояться, нхто не сперечаться, усе па-русск — вд Тихого океану — до Атлантичного — а нам на т форми начхати: ми любимо власну крану, ненавидимо окупантв — ось яка дея нас об’дну. Одне за одне зачепилося спрацювало. Три таких, ще зовсм зелених добровольця, в минулому нженер, актор та продавець квтв, прижджають на фронт починають служити на одному досить тихому зовсм не престижному блокпост. моя форма навть ще пахла вйною, з не не виходив цей дух. Все-таки псля Вавилону’13 вн вм знмати круто про страшн моменти стор Украни. Акторський досвд у мене великий, мене знають як рзнопланового актора. Мен сподобалася! Юрй Ричук Буде неполткоректно, патротично та пекельно весело! 30 счня Наш Котики чекають на вас у кнотеатрах крани.
За словами горя Савиченка, психологи довели, що гумор - це захисна властивсть нашо свдомост. "Как форпост для вас, этот фильм будет очень близкий для души. особистий герозм вддансть журналстському фахов, вартують окремого пам’ятника. Цю саму стну правди ворог не зможе зламати. Художник по костюмах: Олена Гресь
Чого лиш варта сцена з Путним та палаючим Кремлем – не стльки кумедна (хоч я посмхався), скльки крута в контекст сьогодення. Тод (наприкнц 2015-го року) Денису Бгусу прийшла чудова дея з мандаринами. Якщо н — можливо, серя надихне на створення власного made in Ukraine продукту. Так шо тако. Кльксть балв, що нараховуться за виконане завдання, теж залежить вд типу завдання та конкретного батчу. Труни над величезним натовпом.
5. Написали “донбаський блатняк”. У фльм сцена вечрки росян та колаборантв, на якй би за логкою мала б грати росйська попса або Кобзон. Але, щоб не потрапити у пастку авторських прав, довелося за нч написати свою псню “Гуляй Донбас”. Текст — Михайла Кукуюка, виконання — Бориса Георгвського.