За вкнами маршрутки Лто побачив сувор обличчя пасажирв, як скептично дивилися на вантажвку та вйськових. Лише якась двчинка рокв п’ятнадцяти помахала рукою у вдповдь.
Спвавтор сценарю фльму Сьомий маршрут (1997). Володимир Тихий, режисер фльму “Наш котики” Гоша хоче натиснути кнопку, аби сфотографувати, але натомсть на екран з’являться сигнал виклику з фотографю баби та напис ТЕЩА. На великих екранах стрчка з’явилася 30 счня. Спочатку мен не сподобалися образи росйських загарбникв, у цьому фльм, але потм вдкрився продуманий знаковий змст зображення ворогв Украни картонними, пласкими: на нас з Москви наступа мертвий формалзм, який лише й може повторювати зовншн форми того свту, якого вже нин не сну. Фотограф вд несподванки спаться й присда. Саме так народились Котики. Ця вйна продовжу бути гбридною, тобто вона сну лише для певно частини суспльства, бо величезна кльксть людей намагаться вдсторонитися вд нформац про не. – Сюжет фльму базуться на реальних подях чи там бльше вигадки? Татов дзвониш? Баба (грайливо):
Мен ж стрчка дуже сподобалася, насамперед свою життвстю, правдивстю, вдсутнстю шаблонного книжкового патротизму, який не ма нчого спльного з реальним життям. Це мова, вльна вд естетики та засобв соцреалстично псевдогероки, яка, по сут, лише поглиблю як особист, так соцальн травми, – каже Володимир Тихий. У трейлер фльму “Наш котики” заклен детал наклейками у вигляд котикв, творц вдзначають, що вдкриють тамницю пд час показу. Це величезна проблема бда. “Психологи довели, що гумор – це захисна властивсть нашо свдомост. Проте у процес знмання режисер фльму Володимир Тихий виршив змнити на Наш котики. набагато бльше фльмв, як виходять, бльше пдтримки. Н, я не зануда. Ну що ж, як на мене, то це ще один привд все-таки не залишитися байдужими та подивитися стрчку. Головн рол у фльм Наш котики зграли Дмитро Тубольцев, Станслав Бжезинський, Петро Микитюк, Дмитро Хом’як, Ярослав Федорчук, Вра Климковецька, Дмитро Ярошенко, Михайло Кукуюк, Сергй Солопай, гор Портянко, Роман Халамов, Володимир Бляв, вгеня Муц, Алла Соколова, Михайло фремов та нш.
Чи поява серед спарв генерала з менем Борис Тодуров (як такий привт вд продюсерки Уляни Супрун). Храбрость, доблесть, немного гипноза и особенный юмор - прямые попадания для "теплой встречи"! Бо якщо ти глибоко зануришся в це, у тебе з’де дах. Мен пише жнка, каже: Моя дитина, 7 рокв, подивилась фльм вже циту ваших персонажв. Прем’ра стрчки вдбудеться 30 счня 2020 року. Гоша натиска функцю свято у фотододатку й бойовики перетворюються на клоунв з червоними носами в кольорових перуках. А якщо побити х на порц та розподляти завдання випадково у межах порц, то й результати можна буде отримати бльш оперативно.
Ходть сюди, я вам покажу. Вн проходить бля Лта та Грна.