Та й виставляння сепаратиств росйських журналств, як придуркуватих наркоманв – це не неполткоректнсть, а фарс. Неполткоректним було б жартувати про владу, але на таке автори не наважилися, президент тут – символ, що мотиву солдат на подвиги. Дсталося хба що Кучм та Мнським угодам, вс решта – геро. Тож мамо, насправд, комедю абсурду з гарними далогами та гегами, але сумбурним сюжетом надто вже карикатурним зображенням багатьох персонажв.
Трейлер фльму Наш котики Читайте також:Стрчка дохала до Днпра. От серйозно, я весь час вдчувала напруження. Варто вдзначити, що один з акторв – Дмитро Тубольцев – доброволець учасник бойових дй. Ладно, дал йдть дивться)) Баба розлютилася й сердито гаркнула: Саме його ми й виршили розбудовувати для нового проекту, м’я котрому ще треба було вигадати.
За сценарм фльму у 2020 роц було написано книгу у видавництв Фоло. – Повертаючись до фльму. Потм його образ перемалювали до бльш ндустрального та войовничого. нш коментар вдображен не будуть. У порвнянн з зборами вони впали на 83%. Шашки, шахи, монополя, мнбльярд. Одначе люди залюбки купляють квитки навть на так сеанси, а прем’рн покази забили кнозали повнстю.
Розумниця моя! Звдки знаш? Двчинка: Поруч нього – Пенальт, командир. Ну хба можуть звичайний актор з позивним Лто (його роль викону Дмитро Тубольцев), нженер комункацй Професор (Петро Микитюк) та продавець квтв Грн (Станслав Бжезнський) без жодного досвду вчиняти так герочн подвиги?! Тут смялись з всх: з журналстки, з священника, який теж вм показувати сво емоц. Вков обмеження: 12+У рубриц DOU Проектор вс охоч можуть презентувати свй продукт (як стартап, так ламповий pet-проект). Ззнаться: вони не були заряджен.
Неполткоректна патротична комедя — новий жанр для укранського кнематографу. Совцьке минуле сакралзаця вйни даться взнаки час вд часу лунають питання, як кно про вйну може бути смшним, як можна з цього смятися? Просту вдповдь на ц питання дав Дмитро Тубольцев, ветеран та виконавець одн з головних ролей у фльм: Ми на фронт завжди жартували. Особливо над ворогом. Бо гумор — це найкращ лки проти того жаху та бди, що несе вйна.