В ролях: Дмитро Тубольцев, Станслав Бжезинський, Петро Микитюк, Михайло Кукуюк, Дмитро Хом’як, Ярослав Федорчук, Вра Климковецька, Дмитро Ярошенко, Сергй Солопай, гор Портянко, Роман Халамов, Володимир Беляв, вгеня Муц, Алла Соколова
Кнорежисери ж запевняють, ця сума не видаться вдразу лише тим, хто виграв конкурс. Головн рол у стрчц виконали Дмитро Тубольцев, Петро Микитюк, Дмитро Хом’як, Вра Климковецька, Ярослав Федорчук, Станслав Бжезнський. Слухайте ваших користувачв. Потреба у герозац та пафос не поднеться нде та буде завжди витребуваною. Наш вони, коли йдуть на вйну, мають складн, але важлив операц, усвдомлюють ризик загибел та сприймають ц виклики з хоробрстю. Це першу частину, те, що навколо нашого блндажу. Вд Мнкульту творц фльму просили державну фнансову пдтримку у розмр ?36 млн (80 % вд загального кошторису у ?45 млн).
А от на нашому боц сприйняття неполткоретно комед режисера Володимира Тихого (вн же автором сценарю) навряд чи буде однозначним. Коли у мене в фльм спада каска, то оця шапочка – така србляста, жноча, смшна – це моя. Повторюся: гумор да темам явищам певну ндульгенцю. Нхто з них не ма бойового досвду, не здогадуться про намри командування не орнтуться на мсцевост. Та пропонують це робити й глядачам. Наш Котики / Lethal Kittens пдготували вдповд на найбльш популярн з них. Фльм розповда про 2014 рк, розпал гбридно вйни Рос проти Украни. Вона працю над зображенням нашо держави в себе, в нас, на Заход, буду певн образи. BBC News Украна вже переглянула цю стрчку та посплкувалася з творцями про те, чи доречно смятися з вйни, на якй все ще гинуть люди.
При этом средняя стоимость билета в кинотеатр на один фильм составляет $4,5. Це не комедя про вйну, це фльм, в якому вйну показано через комедю. Це першу частину, те, що навколо нашого блндажу. Це – як манфест. Серед продюсерв Наших котикв — колишня виконувачка обов’язкв мнстерки охорони здоров’я Украни Уляна Супрун та чоловк Марко Супрун. Автори пройшлися, наприклад, по Леондов Кучм. Чстий тестострон, – томно промовила кореспондентка. Мен фльм сподобався. Але тльки сепарськ канали. Але стандарти Олю пдвели.
Наша органзаця Канцелярська сотня побудована навколо даних. Ми знаходимо, систематизумо та вдкривамо дан. Створюмо на х основ нов безкоштовн нструменти для журналств, активств та навть правоохоронних органв. Ми тсно спвпрацюмо з командою Bihus.info (телепрограма розслдувань Наш грош з Денисом Бгусом, юридична нцатива Тисни та н.).