Стрчка створються кнокомпанями Бедлам Продакшн (США), Директоря Кно (Украна), Банесто Продакшн (Канада) за пдтримки Укранського Культурного фонду.
Вони працювали так, як у 1990–2000 роках: шоу-бзнес окремо, полтика окремо, вони мж собою не конкурують. По сут, вс бйц "Туалету" – лузери, яким з рзних причин не знайшлося мсця в бльш гарячих точках. Маршрутка швидко наближаться. Його задум був простим: блндаж на лн фронту, в якому несуть повсякденну службу вони АТО. Якщо вам про що розповсти — запрошумо взяти участь. Це да змогу бльше дзнатися про реальнсть наших захисникв та краще зрозумти те, що вдбуваться на Донбас.
Крм того Держкно частково профнансували промо-кампаню фльму, видливши ?400 тис. Тож нашим котикам доведеться протистояти переважаючим силам супротивника, хочуть вони того, чи н. БУКНеполткоректна патротична комедя Наш Котики виходить у прокат 30 счня йтиме у кно до 12 лютого. Потреба у герозац та пафос не поднеться нде та буде завжди витребуваною. Я казав: вбити його мало.
Хотлося б помилятися…У прокат зараз можна подивитись вдразу деклька укранських фльмв. Тож дал була страшна помста. ЧИТАЙТЕ: ВИДЕО. Смотреть Наш котики (2019) онлайн бесплатно в хорошем качестве можно на любом удобном для Вас устройстве, это может быть ПК или мобильный телефон, а так же планшет, айфон и андроид (OK Google). – А раз хлопц мене розграли: я три дн був на бойовому виход, повернувся, а вони кажуть: Ми з’ли. А танков бо, всю технку – знмали на полгон пд Чернговом, у лс. Кнопрокт вйськово комед з робочою назвою КОТИК З ПАЛАЮЧИМИ ОЧИМА АБО ЯК МИ ПОЛЮБИЛИ ЛОПАТИ в умовах обмежено антитерористично операц з тимчасовими елементами вйськового стану став одним з переможцв Одинадцятого конкурсного вдбору Держкно та отримав державну пдтримку розмром 980 тис.
Проект був запущений та широко проанонсований деклька тижнв тому, й десь за десять днв ми вийшли на дв тисяч зарестрованих користувачв, котр були закладен в KPI.