Фльм чудовий! Цкавий, сучасний. Смшн жарти про серйозн реч. Авторам та акторам все вдалося! Так тримати! Чекамо на нов фльми.
Як повдомля Укрнформ, на прес-конференц в кнотеатр Жовтень Володимир Тихий зазначив, що використання гумору пд час вйни необхдне, не лише самими бйцями, а й взагал всм суспльством. В середньому на один екран було продано 7 квиткв (близько 2 квиткв на екран на день). Що бере тих хто зна, хто розум. Колишнй Президент Украни Петро Порошенко (який був Президентом на момент д сюжету фльму непрямо згадуться там) позитивно вдгукнувся про цей фльм та подякував творчй команд, зокрема сказавши що це [фльм] приклад абсолютно нового стилю фльмв про вйну за незалежнсть Украни — прекрасне поднання гумору драми, реалзму та мстики. Вков обмеження: 12+У рубриц DOU Проектор вс охоч можуть презентувати свй продукт (як стартап, так ламповий pet-проект). Вдвага, мужнсть, трохи гпнозу фрмовий гумор — вибухова сумш для тепло зустрч! Капелан (Ярослав Федорчук) у фльм вийшов, злегка, карикатурним — не таких капеланв я знаю.
Цю браву ватагу цлком логчно закидають на дальнй блокпост, що зветься Капустиною, який нколи не атакують сепаратисти. – А раз хлопц мене розграли: я три дн був на бойовому виход, повернувся, а вони кажуть: Ми з’ли. Особливо гумор ряту псля бою – як внутршнй захист вд усього пережитого побаченого. Цитуючи одну з продюсерв фльму Уляну Супрун, Виявилось: просто перенесли в нше мсце. Я не люблю, де для того, щоб нби-то було смшно, треба, щоб на екран все лтало, реготало, бахкало.
Хто вже придбав квиток — той котик ”, – йдеться у повдомленн. У лютому в тираж вийде кноповсть, яка складатиметься з невеликих новел. У житт, а особливо на фронт, звучать лайка, суржик, укранська, росйська… А ще я там опкувався куркою. Бюджет – 42 мльйони гривень. Взагал краудсорсинг працю, й працю прекрасно, якщо дотримуватися деклькох простих правил: Читайте такожКнотеатр PremierCity запрошу поцновувачв укранського кно 26 счня, о 19:00 на допрем'рний показ вйськово комед про будн бйцв АТО НАШ КОТИКИ. У головних ролях знмалися Дмитро Тубольцев, Станслав Бжезнський, Петро Микитюк, Дмитро Хом'як, Михайло Кукуюк тощо. Але не гумором диним.