А тут у нас найважливше! Куточок релаксац. Трейлер фльму справля помилкове враження готу глядача до суцльного фарсу, фантасмагор та гротеску. Режисер: Володимир Тихий “Фльм розповда про 2014 рк, розпал гбридно вйни Рос проти Украни. Лто Грн так стояли бля бйниц. Однак, саме вони стають причиною грандозного фаско масштабно операц ворога… Як м це вдаться? Вдвага, мужнсть, трохи гпнозу та фрмовий гумор – вибухова сумш для тепло зустрч ворога!
В Котиках Володимир Тихий продовжу спвпрацювати з акторами, як знмалися в його попередньому фльм. Фльм вийшов на 219 екранах (найбльша кльксть екранв для укранського фльму у молодому 2020 роц) за середньо цни квитка 95 грн. Мали дв групи: умовно “патроти”, як регулярно ходять на укранське кно, та “любител fun”. Провели нейротестування глядачв. Саме його ми й виршили розбудовувати для нового проекту, м’я котрому ще треба було вигадати. А ще продюсерами цього фльму Степан Бандера (внук того самого Степана Бандери) Уляна Супрун з чоловком Марком. Це не американська комедя на зразок "Голого пстолету".
я принципово знмався у фльм в тй форм, в якй воював”, - розповв Тубольцев. З Професором хоч поговорити можна було, а з цим? Молодий, зелений. – Н, я не боюсь цього. Особливо тих, хто бачив. Але зрозумйте те, що гротеск невддльною частиною будь-яко сатирично комед.
Тхнческая замнка! Нада павтарть! Знову екран смартфона.