Тим часом Губарв енергйно всмоктав з екрана планшета доржку кокану.
Загалом, вд початку кнопрокату 23 счня Екс заробив 463 тис. Художник по костюмах: Олена Гресь Що непримно вразило: недолуга журналстка Оля, яка заради дотримання захдних стандартв журналстики поперлася брати нтерв'ю в окупантв. Давайте. Справа, звсно, ризикована, але чи вдасться Нашим котикам через комедйну форму пдняти важлив проблеми – побачимо невдовз у кнотеатрах. У центр сюжету – нженер, актор, футбольний тренер продавець квтв, як у 2014-му, в розпал вйни Рос проти Украни, дуть добровольцями на Схд. Часом чорного.
Колишнй Президент Украни Петро Порошенко (який був Президентом на момент д сюжету фльму непрямо згадуться там) позитивно вдгукнувся про цей фльм та подякував творчй команд, зокрема сказавши що це [фльм] приклад абсолютно нового стилю фльмв про вйну за незалежнсть Украни — прекрасне поднання гумору драми, реалзму та мстики. Коли за твом реферальним посилання хтось реструться та викону хоча б одне завдання, ти отримуш невеликий бонус в гровй валют, котрий вдразу можеш вддати на благодйнсть. Цим людям дали те, що було, а було тод небагато. Фльм демонстрували на 82 екранах. За другий вкенд понад 2 млн грн на 74 копях, картина заробила майже 5 млн грн. Втм саме вони стають причиною грандозного фаско масштабно операц ворога. Серед кнокритикв хто загалом негативно оцнили фльм були кнокритик Geek Journal Тайлер Андерсон, кнокритик Загону Кноманв Вталй Горднко, кнокритик Варанти Олександр Ковальчук, та кнокритик телеканалу 112 Юля Потерянко. Пояснили: вони йтимуть на експорт до Рос, а в Рос я вже надто вдомий, хн спецслужби мене монторять. Так, були кльов, вдал жарти, але за ними починались серйозн обстрли. У нас не знайшлось виробничого порозумння з нашими телеканалами, але матералу було накопичено дуже багато, образи геров просилися на екрани.
Три добровольц Професор (нженер), Грн (продавець квтв) Лто (актор) приздять до тихого непомтного опорника, з я кого вони мають починати свою службу в АТО. Нагадамо, фльм стартував у прокат 23 счня. "Помста ворогу" “Ми думали, що вже був час. Этот фильм именно для вас. На зеленому ящику, що стояв у кутку, лежало клька книжок. Трейлер фльму Наш котики
Автор сценарю режисер постановник Володимир Тихий.