А по-доброму посмятися над тим трагчним для Украни роком ми ще коли-небудь встигнемо. Це перша неполткоректна комедя про вйну в стор укранського кнематографа. А там, як в житт, трапляються рзн ситуац, як також можуть викликати смх. Я актор. фльм, у якому горить Кремль, просто не можна не подивитися. Головний претендент на Оскар, фльм Сема Мендеса 1917 за перший вкенд заробив понад 7 млн грн. "Как форпост для вас, этот фильм будет очень близкий для души.
На запитання журналств вдповли також виконавц головних ролей у стрчц, зокрема Петро Микитюк (професор), Ярослав Федорчук (капелан), Вра Климковецька (журналстка Оля), а також Дмитро Тубольцев (“Лто”), який фактично гра самого себе, бо вн актор 2014 року пшов на вйну добровольцем. Окрм жартв, тут мсце для серйозного. Звсно, це моя суб’ктивна думка, ви мате право не подляти. Це моя думка: вйна робить людину або кращою, або гршою. Допрем’рний показ у Львов вдбувався у двох кнозалах одночасно.
Питання заявки на участь надсилайте на editors@dou. Коли вйськова машина звернула на рунтову до- рогу, що вела в лс, зникла за деревами, баба вдразу дстала з кишен мобльний телефон. Неполткоректна патротична комедя — новий жанр для укранського кнематографу. Strangelove or: How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb / Доктор Стрейнджлав або Як я перестав хвилюватись полюбив бомбу. Дмитро каже, що не чув вд нших ветеранв закидв щодо комед про вйну: "Навпаки, казали: у нас на фронт саме так було. На жовтому пол помаранчева корова вдкладала гарячу червону купу лайна.
— Жарт, якщо казати про кнокомедю, — це специфчна драматургя. жарти вдал, а не надто. На ниншньому етап в нашому суспльств, як на мене, справд реч, над якими жартувати не можна. Наприклад, про корупцю. Вона як елемент жартв була притаманна тому ж таки радянському суспльству, таким чином приймали, робили природною, з не смялися. Перодично ту систему жартування про корупцю намагаються повернути, але це зовсм не смшно. Корупця, насильство, розбещення неповнолтнх не теми для смху, накше то буде шлях до абсолютно деградац суспльства. Смх да певну ндульгенцю, а згадан реч на не права не мають. Ус ризикують постраждати вд корупц або вд насильства, невже пореготати — це все, що ми можемо вдяти?