Автор сценарю режисер-постановник - Володимир Тихий. Продюсери - Марко Супрун, гор Савиченко, Володимир Тихий, Дмитро Кожема, Степан Бандера, Уляна Супрун.
Комедя — це сторя про те, якими люди насправд. Цю саму стну правди ворог не зможе зламати. В нтерв’ю “каналу 24 “ актори Дмитро Хом’як Дмитро Тубольцев розповли, що у фльм багато подй, як написан з реальних сторй. Павани-гамадрили, наркоман Губарев, кадирвц, Путн в матрьошц, черепи в зницях, мовчазний полковник Говорухн — ус образи антагонств демонзован та дуже карикатурн. Н, мен не дисону тема вйни у комед. Що, враховуючи непоган навички Супрун в робот з негативом критикою, вигляда дивно, непримно вдштовхуюче виклика серйозний подив.
В Укран вийшов у прокат один з найочкуванших фльмв 2020 року – Наш котики режисера Володимира Тихого. За словами, цей фльм про геров, як кожного дня ходять поруч з нами – звичайних людей, здатних до надзвичайних вчинкв. З середнм балом 32,9 фльм не змг потрапити до списку 69 фльмв як отримають фнансову пдтримку вд Мнкульту. Для порвняння, нш фльми про вйну на Донбас (жоден з них не був комедю) збрали: ловайськ 2014. А бльше аби подумати над тими проблемами, як викрива фльм. мнстра охорони здоров’я, гумор – один з найкращих засобв боротьби з стресом. Автор сценарю режисер-постановник: Володимир Тихий. На фронт все просто: за тобою стоять брати, попереду – ворог. Коли вйна закнчиться, я передивлюсь його ще раз, можливо, буду смятись, але не зараз.
Саме хня вразливсть робить х ближчими до глядача, м хочеться спвпереживати. Наш котики увйшли до найбльш очкуваних фльмв 2019 року. Нчого особливого. Тхнческая замнка! Нада павтарть! Знову екран смартфона. Також на мсц можна буде посплкуватися з творчою групою фльму
За допомогою батчв ми проритезумо завдання та можемо прискорювати х обробку. Якщо завантажити у систему деклька тисяч завдань одним пакунком, то доведеться дуже довго чекати, коли вони вс будуть виконан (а потм ще й редагувати х за раз). А якщо побити х на порц та розподляти завдання випадково у межах порц, то й результати можна буде отримати бльш оперативно.