Парадокс поляга в тому, що попри назву позиц Туалет у стрчц нема жартв нижче пояса, котрими гршать окрем укранськ комед збирають на свох сеансах масового глядача. Так, мсцями гумор добряче чорн, проте не переходить меж.
Вйна – це вйна. Командире, та не переживай ти так, зараз обженемо, – каже Мачмонт. Акторський досвд у мене великий, мене знають як рзнопланового актора. Под фльму розгортаються у розпал гбридно вйни 2014-го року. Нагадамо, под фльму розгортаються у 2014 роц, на початку гарячо фази гбридно вйни Рос проти Украни. Наприклад, той епзод, коли в американських вйськових з досвдом кампанй в раку та Афганстан оч на лоба лзли з подиву вд деяких дуже практичних речей, до яких додумалися укранськ добровольц. Чесне слово.
Вн спробував спймати, але не встиг – гепнувши об борт, вона полетла дал – на дорогу. – Н, я не боюсь цього. Результати плани Детальнше. Головними героями виступають нженер, актор, футбольний тренер продавець квтв, як йдуть добровольцями на вйну. Бо гумор – це те, що ми неодноразово бачили у кно про вйну рзних рокв (з останнх можна згадати серали Bluestone 42 та Catch 22), це те, що сну у реальному житт, це то, що в книгах тих, хто пройшов цю вйну (Пхота 1-3 Мартна Бреста, Грязь Хак Сергя Сергйовича (Сайгон), Слово про вйну 1-3 (збрка оповдань пд редакцю Василя Пддубного), це (не в останню чергу) те, що допомогло нам встояти у 2014-му.
Ми ж навть не мамо досвду як правильно про не говорити, а жартувати — взагал табу. Саме тод ми й виршили спробувати краудсорсинг. Актор льввського театру Воскресння Петро Микитюк добре знаний театралам нашого мста, проте кноглядач мають шанс вдкрити його для себе. У мене досвд поздок зоною ООС як члена знмально команди кнооб’днання Вавилон’13. Так, они уже начали заключать договора с дистрибуторами и производителями кино, чтобы выставлять их произведения на легальных основах. Це – актор, який пшов воювати на фронт, нкому не сказав, але дво його колег дзнались всм театром почали збирати йому допомогу. У листопад в широкий кнопрокат вийде патротична кнокомедя “Наш котики, або Як ми полюбили лопати в умовах обмежено антитерористично операц з тимчасовими елементами вйськового стану”. Загальне враження: мен сподобалися Наш котики. Перед ними стояв генерал росйсько арм Говорухн. Але виявилося, що цивльн знмали фльм про добровольцв першо хвил 2014 року, а, отже, про таких же цивльних, яким люди, усм миром, скидалися на берц, бронежилети та новтн шоломи.
Продюсери: Марко Супрун, гор Савиченко, Уляна Супрун, Володимир Тихий, Дмитро Кожема, Степан Бандера