Хм! – скривив обличчя Професор. – Ясно, що н- чого не ясно.
(2,33 % вд кнцевого кошторису фльму). Жоден з них не ма бойового досвду, але саме вони стають причиною провалу масштабно операц ворога – такий сюжет стрчки. 30 счня в укранський прокат вийшла вонна комедя “Наш Котики” режисера Володимира Тихого. За всма ознаками вн, звичайно, таким буде, але не стосуватиметься саме укрансько культури. Свтова прем'ра вдбулася у 25 травня 2019 року, а на екрани в Укран фльм виходить 6 счня. Вони смються разом з друзями та насмхаються над ворогами.
Вн побачив: про що писати. Але цього не сталося, тому картина почасти вигляда, як попур групи талановитих студентв, що напхали у твр вс сво де: комп’ютерну графку, вибухи, слоу-мо, вонний бойовик мстику (яка органчно виглядала у Брам, а от Нашим котикам художньо цнност не дода). Одним з продюсерв фльму стала Уляна Супрун, екс-виконувачка обов'язкв мнстра охорони здоров'я Украни, яка подлилася цкавим фактом фнансування зйомок картини. Хоча, думаю, хейтерв стрчка отрима немало. Пенальт маха головою: У ньому довол специфчний, нердко чорний гумор. У традиц вйськово комед ц стандарти здебльшого радянськ.
Це тому, що. Фльмв про вйну на сход Украни знято чимало. Вдвага, мужнсть, трохи гпнозу та фрмовий гумор— вибухова сумш для тепло зустрч. – Так, тльки дв людини, яких я попросив не розповдати нкому. Я актор, але у мене автоматично вмикаться опця: я – боць. Вн не мав страху, в укриття – не затягнеш. Багато ветеранв, не тльки в Укран, повертаючись з вйни практично не говорять про цей досвд з родиною та друзями. Сюжет: Оснь 2014 року, перший рк бойових дй на Донбас.
Сценаристом та режисером-постановником виступив Володимир Тихий, а в крсла продюсерв сли Марко та Уляна Супрун, гор Савиченко та Степан Бандера, пише Репортер з посиланням на cinema.in.ua.