Втм, реакця ветеранв вйни, для яких влаштовували окрем допрем’рн покази, показала, що багато жартв з фльму заходили. Наш котики сподобаться не всм, це нормально, адже у кожного глядача сво вимоги до фльмв про вйну та й, зрештою, кноуподобання. В деяких епзодах з’являються натяки на майбутн Украни, а також флешбеки з минулого. Мсцев Одним з продюсерв фльму стала Уляна Супрун, екс-виконувачка обов'язкв мнстра охорони здоров'я Украни, яка подлилася цкавим фактом фнансування зйомок картини. Я думаю, що це найкращий фльм про вйну, яка в Укран”, - сказала Супрун. Його обожнюватимуть та сваритимуть, мабуть, з однаковою пристрастю. Уже этим летом вход в кинотеатр EX.
Це трагкомчна сторя пригод трьох бйцв АТО, що трапляться з ними пд час бойового чергування на “найглухшй” з усх можливих позицй фронту. Ось! – Дикий пдйшов до планшета, що висв на стн, – тут графк прибирання, – вн показав пальцем на екран. “Ми думали, що вже був час. Попри все, саме вони стають причиною грандозного фаско масштабно операц ворога… Психологи довели, що гумор – це захисна властивсть нашо свдомост. — Притомних людей у нашому кно достатньо. Втм саме вони стають причиною грандозного фаско масштабно операц ворога…Сьогодн в укранський кнопрокат вийшов новий фльм режисера Володимира Тихого Наш котики. Богдан Панкрухн з Yabl вже переглянув фльм зважив його плюси та мнуси. Кремль, що горить, Путн у костюм матрьошки — це жесть. Серед кнокритикв хто загалом позитивно оцнили фльм були кнокритик itc.
Коли вйськова машина звернула на рунтову до- рогу, що вела в лс, зникла за деревами, баба вдразу дстала з кишен мобльний телефон. Джерело: Нове укранське кноНаприкнц счня на велик екрани вийшли деклька нових фльмв, також чимало новинок чека на кноманв у лютому Если рассмотреть статистику посещаемости кинотеатров повнимательнее, то можно сделать несложный вывод, что именно раздел ex. Жоден з них не ма бойового досвду, нчого не зна про намри командування, на територ майже не орнтуться. Без рзниц, що в тй зал мал, стар. Це розповдали Волод сам люди, тому це не вигадка. Але цього не сталося й жоден з укранських телеканалв не зацкавився. Я в нй воював. А ворог де? Так, були кльов, вдал жарти, але за ними починались серйозн обстрли.
Окрм фльму, у лютому в тираж вийде кноповсть Наш котики, яка мститиме невелик новели. Геро залишаться т сам, але сюжет вдрзнятиметься вд фльму.