Цитата. Ус розумють, що це бда, яка стосуться усх нас, але мужност це прийняти не ста. ось саме завдяки гумору цей процес можна починати, — каже Тихий.
Довгий час вона снувала в лтератур у вигляд карикатур, а з появою кно практично вдразу перекинулася на екран. Але згодом тут вдбуваються деяк под, та три вояки з позивними Професор, Лто Грн стають особистими ворогами проросйських терориств. Автори обцяють чорний гумор стосовно супротивника добрий при опис укранських вйськових та ситуацй навколо них. Якщо вам про що розповсти — запрошумо взяти участь. Проте несподвано ситуаця мняться, добровольц без досвду та бойових навичок змушен вдбивати атаки бронетехнки, чеченцв та росйського спецназу. Псн Гей, пливе кача, Так у свт повелося я люблю волосся саундтрек Жовтий скотч, як можна почути пд час перегляду картини, додають неймоврних емоцй, адже розумш цну кожного життя краплини кров, пролито за нашу рдну землю пд час боротьби з тими, хто вважа себе олицетворением большой русской духовности. За це нас росяни й не люблять — для них найпершою цннстю формальна (вибачайте) форма: мперя, ус пд орудою Москви, ус бояться, нхто не сперечаться, усе па-русск — вд Тихого океану — до Атлантичного — а нам на т форми начхати: ми любимо власну крану, ненавидимо окупантв — ось яка дея нас об’дну.
Не даремно у сусдв сталась справжня стерика лише з факту появи трейлера ц стрчки. Коли ми дивимося фльми Тарантно сммося на сценах, де когось вбивають, я рдко чую на виход з кно, що це аморально. Ти бачиш кров лайно, тому без гумору можна збожеволти, - вважа ветеран Олексй Цимбалюк. Тим часом найновша прем’ра укранського кнематографу – неполткоректна патротична стрчка Наш котики режисера Володимира Тихого розрива вс жанров шаблони. Втм саме вони стають причиною грандозного фаско масштабно операц ворога… Вдвага, мужнсть, трохи гпнозу та фрмовий гумор — вибухова сумш для тепло зустрч!За останн роки фльми, присвячен вйськовим подям на Донбас, стрмко займають гдне мсце в укранському кно. Вн допомага людям подолати страх перед владою, агресю сусда, старстю тощо.
ua фильмы уже не будут в качестве CAMRip. А з приводу акторства, справжн актори нколи не вдрзняють свою професю вд життя. з першого дня зйомок – я це знаю, бо маю такий досвд – як тльки ти вдягаш форму, ти змнюшся як людина. — як воно. Володимир Тихий, псля оголошення результатв патротичного птчингу, публчно заявив тод, що не згодний з результатами птчингу оскльки експертна комся Мнкультвського птчингу наполовину складалася з представникв телевзйних та кно продашенв, маючи на уваз Star Media та Film. Дуже хочеться врити, що таких - меншсть. набагато бльше фльмв, як виходять, бльше пдтримки. Та н, жартумо, поза сумнвом — йти варто. Фльми й сералиЖанр: Комедя