– Акторський режисерський досвд допомагав. Нас рятував гумор, навть пд час бою. Мухи лтають, вз-вз… – ми так казали. Бо якщо ти глибоко зануришся в це, у тебе з’де дах. Я навть вигадував частвки. Оскльки ти в прикордонному стан – на меж життя й смерт, то найбльше думаш про двчат. нстинкт самозбереження. Навть пд час бою. Кажу: Кожен вбитий сепар – це наш крок до наших двчат в тилу. Вперед, давай!
Туалет на зв’язку! це хто так назвав? З Володимиром Марко спвзасновником Babylon’13. Досить сказати, що Наших котикв, у яких часом досить жорстко кпинять над святим – герозмом укранських вонв на передовй – частково пдтримали Укранський культурний фонд Держкно. Фреймворк вм працювати з рзними типами завдань (насправд, кожен тип завдання — це невеличкий плагн до фреймворка). Бо держава на таке буцмто грошей не дасть. За словами, цей фльм про геров, як кожного дня ходять поруч з нами – звичайних людей, здатних до надзвичайних вчинкв. #НашКотики Насамперед, щоб ус усвдомили, що вйна трива, вдчули гордсть за укранських вйськових, котр не здають фронт воюють за кожного з нас.
Котики — нова платформа ГО Канцелярська сотня, де в гровй форм кожен може виконати нескладне завдання. Це доводять так твори, присвячен досить кривавим вйнам, як Пригоди бравого вояка Швейка, Пастка-22 (або серал на основ Catch-22), чи четвертий сезон британського комедйного сералу Blackadder / Чорна гадюка, д якого вдбуваються у шанцях Першо Свтово. Вона гдна сильна. Уся наша крана”, - переконаний продюсер. Утм художн осмислення подй 2014-2015 рокв залишаться надактуальним. Часом чорного. А його стрчка Брама довела, що й до комед Володимир здатний. Художник постановник: Володимир Любий Я не могла смятись з хньо незграбност, ври чи навност: я спвчувала м була вдячна. Комедя — це сторя про те, якими люди насправд.
Хотлося б уточнити, що йдеться лише про цифри. На борту десятки незнайомих людей, а я не могла стриматися, щоб не смятися вголос та не плакати. Це перша неполткоректна комедя про вйну в стор укранського кнематографа. Лто сидв бля стни, понуро опустивши голову, Грн смявся, дивлячись в екран свого смартфона. (на 9 грн.менше за середню цну квитка вкенду). Спочатку Держкно та УКФ не хотли видляти коштв на такий фльм.
– Перш за все, любов до Батьквщини. Найголовнше було для нас – передати той емоцйний стан. Коли ми були на фронт, ми постйно згадували про те, що козаки не думу гадали й страждали, а з веселими пснями йшли в бй, вони танцювали перед бом, вони плювали ворогов в обличчя. ми так само. Так було в добробатах в Правому сектор.Творц патротично неполткоректно комед "Наш котики" опублкували перший трейлер стрчки.