У ролях - Дмитро Тубольцев, Станслав Бжезинський, Петро Микитюк, Дмитро Хом'як, Ярослав Федорчук, Вра Климковецька, Дмитро Ярошенко, Михайло Кукуюк.
За кожною ачвкою стоть гнучке правило, котре можна змнювати в адмнпанел проекту. Та запросто! Щоправда, не без допомоги збгу обставин… Але це вже дрбниц. За перший вкенд прокату кнострчка збрала понад 4 мльярди рублв, чим побила рекорд голлвудського фльму “Аватар”, який збрав в Рос 3,6 млрд руб за 2 мсяц прокату. Як висловився свого часу Олександр Роднянський, головним досягненням сералв, як вироблялися у 1990-х, стало те, що людей привчили приймати душ щодня. Режисер фльму — Володимир Тихий, серед продюсерв — колишня в.
(2,33 % вд кнцевого кошторису фльму). Дивлячись нову укранську комедю, хотлось смятись з солдатв-новачкв, яким всм театром збирали на спорядження, а виявилось, що на вйн комусь треба туалети стерегти, а не лише подвиги робити, з недолугих сепарв, як виловлюють тло свого генерала з канави, з журналстки, яка готова брати коментар у терориств, бо ж треба збалансована картина. Наприклад, про корупцю. А можливо, хтось з хнх батькв був чи зараз там. Фльм Наш котики, як на мене, спроба створити такого патронуса. Цей фльм був показаний торк на Каннському кнофестивал. З 30 счня у прокат вийшла чергова укранська комедйна стрчка — Наш котики. Феричний та несподваний початок обця багато фантасмагор та стьобу, проте дал сюжет ста бльш-менш реалстичним, а фнал стрчки переносить у сьогодення, в байдуж реал мирних мст. Фльм в я якому смх крзь сльози.
це не випадково, адже вона разом з свом чоловком Марком Супруном, а також горем Савиченком, Володимиром Тихим, Дмитром Кожемою та Степаном Бандерою спвпродюсеркою ц стрчки. деальний обсяг — 3-10 хвилин на завдання. Тубольцев – неймоврно переконливий, це не дивно, вн, по сут, грав самого себе, адже воював у склад добровольчого укранського корпусу Правий сектор. Автор сценарю режисер-постановник – Володимир Тихий. Образ смерт, який час вд часу з‘являвся у фльм, також пронизував до ксток. У вдповдь почула багато спогадв з вйни. Одеса включа деклька фльмв, як вийшли у прокат наприкнц минулого мсяця. “2014-ий, розпал гбридно вйни Рос проти Украни.
“У нас так сталось, що ми не збрались, як творча група, яка стала товаришувати пд час зйомок – спочатку ми ус дружили у житт, а потм домовились зняти гарне кно. Для мене особисто було дв знаков сцени, де я хочу добити Путна, а друга сцена, коли ховали побратима”, – каже актор Дмитро Тубольцев, який грав бйця Лто.