– Для мене це стало випробуванням. Ось вам наш враження, а нижче трейлер й головна музична тема – Жовтий скотч. Також фльм нагаду, що вйна все ще трива". Навпаки, дуже сподобався. “2014-ий, розпал гбридно вйни Рос проти Украни. Ольга Тургенева та гнат Зайцев, котр намалювали усх котв, що ви бачите на сайт; чого там — не завжди лажають.
– Так мнський. Окрм того, це ще й двий спосб повертати людей на сайт. Гасло фльму — патротична неполткоректна комедя Наш Котики. Збирайте компаню в кно не забудьте запросити друзв-ветеранв — наших котикв – закликала укранцв ексмнстерка охорони здоров’я Уляна Супрун на свой ФБ-сторнц укранцв. рма Втовська приздила до мене разом з Стасом Бжезнським, який гра Грна в цьому ж фльм, привезла мен в табр бронк, амунцю, все, що збрали, ще й нших хлопцв повдягали… За твердженням авторв — неполткоректна, про вйну на сход Украни. Майже з самого початку реально вйни Рос проти Украни. З ншого боку, саме гумор допомагав нашим воякам там, на Сход, тому фльми на зразок Наших котикв дуже важлив для них, не дарма ще до виходу стрчки у загальний прокат пройшли покази для ветеранв. у стрчц й сумн моменти. Режисер Володимир Тихий радився з ним щодо сценарю та характеру поведнки геров.
Супрун також розповла, що сцени з фльму насправд розповдями вйськових-добровольцв, як захищали Схд Украни. Та що там казати – в ту мить, коли один з геров Наших котикв недбало наспву Пливе кача по Тисин, готуючи обд, авторка цих рядкв теж ледве не застогнала вд тако наруги над Реквмом Майдану… Проте з розвитком сюжету таке блюзнрство цьому герою мимохть пробачаш. За це нас росяни й не люблять — для них найпершою цннстю формальна (вибачайте) форма: мперя, ус пд орудою Москви, ус бояться, нхто не сперечаться, усе па-русск — вд Тихого океану — до Атлантичного — а нам на т форми начхати: ми любимо власну крану, ненавидимо окупантв — ось яка дея нас об’дну. Творц "Наших котикв" кажуть, що мали на мет зробити кно про вйну "без пафосу", адже коли його багато - це викривлю реальнсть. Що як ми запропонумо волонтерам винагороду за зроблене? Вртуальну валюту, котру потм можна буде витратити лише на реальн добр справи — вддати на благодйнсть до одного з вдомих фондв. Публкумо повну версю тексту.
У трейлер кнострчки заклен детал наклейками у вигляд котикв, творц вдзначають, що вдкриють тамницю пд час показу.