“Котики” довол успшно троллять головн проблеми сучасно Украни: мнськ угоди, мовн питання, ментальнсть ДНРвцв. Щоправда, деяк моменти змушують посмхатись трохи розчаровано: “туалетн” жарти, м’яко кажучи, не верхвка комедйного жанру.
– Перш за все, любов до Батьквщини. Н, я не вважаю, що реч, з яких не можна смятися. Зараз картина посда 12-ту сходинку загального бокс-офсу. (2,33 % вд кнцевого кошторису фльму). Саме хня вразливсть робить х ближчими до глядача, м хочеться спвпереживати. Минулого тижня "Мо думки тих" подивилось бльше нж 50 тисяч глядачв, а це майже населення всього Фастова. набагато бльше фльмв, як виходять, бльше пдтримки. Але цього не сталося й жоден з укранських телеканалв не зацкавився. – Чи важко було повертатись до мирного життя? Оригнальна назва
мене це сильно вразило. Згодом до них приднуються Пенальт (футбольний тренер, по сумцниству – командир), Капелан (вйськовий капелан) та журналстка Оля (стандарти ББС, авжеж), а сама позиця ста досить важливою наш геро замсть того, щоби пдтримувати у чистот найкращий туалет у всьому АТО, змушен вдбивати танков атаки, та воювати с кадировцями та росйським спецназом, та стають особистими ворогами Владислава Суркова. Павани-гамадрили, наркоман Губарев, кадирвц, Путн в матрьошц, черепи в зницях, мовчазний полковник Говорухн — ус образи антагонств демонзован та дуже карикатурн. Коли вйна закнчиться, я передивлюсь його ще раз, можливо, буду смятись, але не зараз. На Червонй площ у Москв можна побачити надписи на стн Ч/Ленн та Мочи Манту. Принц корону загубив! – голосно прокоментував Грн.
Про тих, хто нколи не здасть Батьквщину на поталу ворогу. Цей фльм був показаний торк на Каннському кнофестивал. Втм, у ц битви третя сторона – домальована на постпродакшен Смерть у вишиванц квтковому внку, яка являться тим, кому прийшов каюк. Одеса включа деклька фльмв, як вийшли у прокат наприкнц минулого мсяця. А якщо побити х на порц та розподляти завдання випадково у межах порц, то й результати можна буде отримати бльш оперативно. Писав псн для деяких зрок, серед ншого – дв псн для Тни Кароль. Коли ми дивимося фльми Тарантно сммося на сценах, де когось вбивають, я рдко чую на виход з кно, що це аморально.
7. Одному з “котикв” вдмовили в двох нших ролях. В актора Дмитра Тубольцева (“Лто”) “злетли” дв рол в сералах, як знмають укранськ компан, як, як виявилося, планують показувати свй продукт в Рос.