Детальнше30 счня на екрани Украни вийшов фльм Наш котики, а точнше Наш котики або як ми полюбили лопати в умовах обмежено антитерористично операц з елементами тимчасового вонного стану. Нам здаться, що назва вповн переда увесь дух фльму. Але давайте все ж поговоримо детальнше.
Знали тльки дв людини. Цю браву ватагу цлком логчно закидають на дальнй блокпост, що зветься Капустиною, який нколи не атакують сепаратисти. Передова, передова. Вдвага, мужнсть, трохи гпнозу та фрмовий гумор— вибухова сумш для тепло зустрч. У мене досвд поздок зоною ООС як члена знмально команди кнооб’днання Вавилон’13. Коли говорять про мир… Пд час вйни говорити про мир – це означа каптуляцю. нженер, актор, футбольний тренер продавець квтв дуть добровольцями на схд. Презентувати прихали геро та творц фльму. фльм, у якому горить Кремль, просто не можна не подивитися. “Саме народжен у горнил протистояння агресору, сучасн укранськ архетипи лягають в основу модернового укранського контексту.
Я актор, але у мене автоматично вмикаться опця: я – боць. Коли ми зробили допрем’рний показ для ветеранв, коли ми показали м – багато з них сказали: ми мали побачити це ранше”, – каже пан Уляна. Похали! Прем’рн покази почнуться тридцятого счня. Так, комедя. Не врте трейлеру, йдть до кнозали. Фу, соромище яке – це ж якщо сепари раптом захоплять таку цнну позицю, то виявлять… що замсть мочити ворогв Батьквщини в сортирах, захисники мили дупи в бде?!
Несподваним довгожителем кноекранв дитячу казку Пекельна хоругва, або Рздво козацьке Михайла Кострова. Вони не так пересчн. Допоможе героям вистояти досвдчений доброволець з позивним Тренер, котрий постйно вжива футбольн аналог. Спалити всх, аби Кива та Львова не було, – Жирновський обурився через "Наш котики" – вдео. вже тод створили саму грашку. На третй тиждень прокату ми сягнули вдмтки у 70 тисяч, кльксть наших глядачв стала вже як Дрогобич.
Звертаюся до власникв кнотеатрв: продовжуйте прокат Наших Котикв! Цей чудовий фльм подивилося близько 100 тисяч глядачв, а мльйони ще хочуть подивитися. Тож мерщй до кнозалв — смятися не здаватися разом з Нашими Котиками, — закликав Петро Порошенко.Режиссер постановщик: Владимир Тихий