нод на вйн вдбуваються так дива, що якби показати у фльм, то скажуть, що сценаристи навигадували. У його новому фльм чтко побачила те, що у режисера впевнено вимальовуться власний почерк, за фшками та художнми прийомами його легко впзнати виокремити серед нших митцв. У Днпр спецпоказ фльму вдбудеться в кнотеатр КНО ТЕМА (ТРЦ NEOPLAZA) 1 лютого. Я й так у маршрутц жджу, то давайте щось таке, що мене звдси вихопило б. Труни над величезним натовпом. Так, комедя.
Окремо слд згадати про комп’ютерну графку, що за укранською традицю вставлена де треба й де не треба. Зазначаться, що над створеням фльму працювали Бедлам Продакшн (США), Директоря Кно (Украна), Банесто Продакшн (Канада) за пдтримки Укранського Культурного фонду та Державного агентства Украни з питань кно. Нхто з групи не ма бойового досвду, але це не стане перешкодою для масштабно поразки ворога . Дивлячись нову укранську комедю, хотлось смятись з солдатв-новачкв, яким всм театром збирали на спорядження, а виявилось, що на вйн комусь треба туалети стерегти, а не лише подвиги робити, з недолугих сепарв, як виловлюють тло свого генерала з канави, з журналстки, яка готова брати коментар у терориств, бо ж треба збалансована картина. Актори: Дмитро Тубольцев, Петро Микитюк, Дмитро Хом’як, Вра Климковецька, Ярослав Федорчук, Станслав Бжезнський
Мали дв групи: умовно патроти, як регулярно ходять на укранське кно, та любител fun. У традиц вйськово комед ц стандарти здебльшого радянськ. Про тупих журналств, герочних добровольцв, мирн обстрли, перемир’я та смерть ворогам Неполткоректний фльм про любов до лопат в умовах проведення бойових дй на сход крани одразу ж виклика багато питань, серед яких найголовнше: чи взагал вартий вн уваги укранця? виживати навть в умовах вйни. Так вн себе назвав, коли знайомились. Так, тут слушн жарти, в деяк моменти увесь зал взагал вола у повний голос, але часом творц фльму перегинають з фарсом. Тривалсть: 158 хв. Чи не вперше в стор укранського кно картина за другий тиждень прокату збрала бльше грошей, нж у перший (на 35%).