Тим часом Губарв енергйно всмоктав з екрана планшета доржку кокану.
В укранський прокат картина вийде 30 счня 2020 року. Головний претендент на Оскар, фльм Сема Мендеса 1917 за перший вкенд заробив понад 7 млн грн. Ось! – Дикий пдйшов до планшета, що висв на стн, – тут графк прибирання, – вн показав пальцем на екран. Чи можна дивитися з дтьми? з першого дня зйомок – я це знаю, бо маю такий досвд – як тльки ти вдягаш форму, ти змнюшся як людина. Очнь красва! Тр-чтир! Ми цнумо ваш час, тому надсилатимемо лише т матерали, як справд варт вашо уваги.
Головними героями нженер, актор, футбольний тренер продавець квтв, як йдуть добровольцями на вйну. Однак зйомки укранських фльмв у 2020 роц можуть значно скоротитися через вдсутнсть державно пдтримки, якщо для них уржуть фнансування. Цкаво, що актор знмався в картин у тй форм, у якй воював. Жанр: вйськовий, комедя Вона гарно працю у рзних закликах до користувача: будь котиком, допомагай, вддай котикв добрим людям на добр справи тощо. Автомати, гранатомети, кулемети. коли Володимир почав ширшу творчу дяльнсть, то Марко долучався, щоби писати сценар, щоби допомогти з продакшеном. Автри книги – Володимир Тихий Валерй Пузк. Провели нейротестування глядачв. Це допомогло протестувати грову механку, знайти помилки, що не були покрит тестами, та збрати фдбек.
Н, я не зануда. Автори пройшлися, наприклад, по Леондов Кучм. Зруйнувався стереотип про укранця як гречкося, який нколи не пде захищати Батьквщину, а якщо й пде, то за першо нагоди втече. Творц фльму виршили створити врусну рекламу й для промо-кампан зняли цлу серю вдеороликв з використанням deepfake та монтажу де показувалися зокрема нбито реакця на трейлер фльму росйських полтикв таких як от Володимир Жириновський у програм 60 хвилин росйського телеканалу Рося-1, нбито вдео з пдтримкою фльму вдомими голлвудськими акторами тощо. Я бачу! – хлопець доброзичливо усмхаться. Так режисеров вдалося збрати в одному блндаж цкавих персонажв, за життям яких хочеться спостергати. На позицях до четврки приднуться амбтна журналстка, що викону секретне завдання. Так було в добробатах в Правому сектор. Зйомки фльму тривали три мсяц у 2018—2019 роках й проходили на Чернгвщин; потм ще був тиждень дозйомок рзних деталей. Зрозумло, якою там буде реакця на фльм, у якому знущаються з Путна й не залишають каменя на камен вд розумових здбностей бойовикв.