“Котики” довол успшно троллять головн проблеми сучасно Украни: мнськ угоди, мовн питання, ментальнсть ДНРвцв. Щоправда, деяк моменти змушують посмхатись трохи розчаровано: “туалетн” жарти, м’яко кажучи, не верхвка комедйного жанру.
Режисером укранського фльму виступив Володимир Тихий ("Брама"). (2,33 % вд кнцевого кошторису фльму). Тут не так вже й погано, – хлопець роззирнувся довкола. Саме так народились Котики. ua фильмы уже не будут в качестве CAMRip. Але я б до нього, як до комед не ставилася, так само, як до Мо думки тих. Сюжет: С 2014 рк назавжди перевернув звичайне життя укранцв, та й у свтову сторю увйде початок вйни Рос проти Украни в Донецькй Луганськй областях.
Допрем’рний показ у Львов вдбувався у двох кнозалах одночасно. “Персонаж наче писаний з мене, я був актором, пшов на вйну, нкому не сказав. Цкаво, що психологчне самосприйняття наших добровольчих батальйонв у багатьох випадках подбне до того, яке було в персонажв давньо Еллади. Тихий розповв, що у фльм Наш котики багато неполткоректних речей, багато ексцентрики та дуже багато гумору. Фльм зрежисерував Володимир Тихий, вдомий за кнороботою “Брама”. Другий режисер: Денис Воронцов.
Скажу так: жнки заспокоювали, робота – рятувала, а моя поезя й музика давали сенс життю. Вн не розумв мотивацю цього хлопця, якому на вигляд трохи бльш як 20 рокв. “Цей фльм про кожного з нас для кожного. х визначають на позицю, до яко нхто з нших побратимв не ставиться серйозно. Псня була спецально написана для фльму — слова Максим Кривцов, музика та виконання Юркеш. Танцуй, хахол! Танцуй! Сценарй: Володимир Тихий Окрм того, це ще й двий спосб повертати людей на сайт. У розмову втрутився Лто:
Проект був запущений та широко проанонсований деклька тижнв тому, й десь за десять днв ми вийшли на дв тисяч зарестрованих користувачв, котр були закладен в KPI.