Нема сенсу повторюватися про те, чому варто йти на “Наш Котики” у кно, бо вже вийшло багато вдгукв та рецензй. Але також багато запитань, як приходять зокрема й на мою сторнку. Наш Котики / Lethal Kittens пдготували вдповд на найбльш популярн з них. Читайте та приходьте у кно пдтримати Наших Котикв! Кожен перегляд фльму — плюс до вашого психчного здоров’я та добрячий копняк "русскому мру"
Як буквально, так фгурально. У рац чути смх, а чийсь голос промовля: я ж тоб казав? казав? а ти не врив? На Червонй площ у Москв можна побачити надписи на стн Ч/Ленн та Мочи Манту. На укранську землю прийшов ворог, тож настав час боронити. вйна, вона дал продовжуться, треба нагадати, що вона . Руськй мр – всобъмлющая дея.
Вже псля перегляду оприлюдненого у листопад трейлеру, ста зрозумло, що цей дйсно незвичний та неполткоректний фльм варто подивитися всм. Одному з “котикв” вдмовили в двох нших ролях. "Наш Котики. Цкаво, що актор знмався в картин у тй форм, у якй воював. Ззнаться: вони не були заряджен.
У нас була демонстраця перегляду для геров цього фльму – ветеранв. Публкумо рецензю в повному обсяз. info (телепрограма розслдувань Наш грош з Денисом Бгусом, юридична нцатива Тисни та н. Так, мабуть, Наш котики — не бездоганн як художнй фльм чи як комедя. Але такий прийом, як на мене, робить цю стрчку бльш реальною, адже в житт у тих обставинах, про як вона розповда, нхто не розмовля правильними за всма мовними канонами фразами. Дал все переноситься на оснь 2014 року в околиц Донецька на позицю з "смшною" назвою "Туалет", утвореною вд найкращого в зон АТО нужника, розташованого неподалк. Адже свдчить про чергове прощання з радянщиною, для яко характерно зображувати вйну виключно священною. От тльки не факт, що з цим погодяться ус затят патроти, яких хлбом не годуй – дай поридати над сумним минулим, тепершнм майбутнм нашо багатостраждально Неньки. А позаяк вдбуваться це миле серцю кожного укранського патрота дйство протягом перших же хвилин, на це кно радимо в жодному раз не запзнюватися.
12. Кноповсть Наш Котики скоро з’явиться у книгарнях. У лютому в тираж вийде кноповсть, яка складатиметься з невеликих новел. Геро лишаться т сам, але сюжет вдрзнятиметься вд фльму (текст Валерй Пузк та Володимир Тихий, люстрац вген Матвнко).