На запитання журналств вдповли також виконавц головних ролей у стрчц, зокрема Петро Микитюк (професор), Ярослав Федорчук (капелан), Вра Климковецька (журналстка Оля), а також Дмитро Тубольцев (“Лто”), який фактично гра самого себе, бо вн актор 2014 року пшов на вйну добровольцем.
Парадокс поляга в тому, що попри назву позиц Туалет у стрчц нема жартв нижче пояса, котрими гршать окрем укранськ комед збирають на свох сеансах масового глядача. А славиться рубж найкращим в зон АТО туалетом. Вн проходить бля Лта та Грна. вона особисто на машин разом з Стасом Бжезнським, який гра у нас Грна, привезли мен це до табору. Вона працю над зображенням нашо держави в себе, в нас, на Заход, буду певн образи.
Втм, це всього лише приказка, передмова, як фрагмент з середньовчними ченцями в по-справжньому чудовй комед "Мо думки тих". третюю грузнскую! Ай! А-а! Пацани, за что?! – верещав переляканий Гоша. На фронт пшли добровольцями четверо чоловкв – нженер, актор, футбольний тренер Вже на позицях до них приднуться журналстка, яка ма виконувати на Сход секретне завдання. Втм, реакця ветеранв вйни, для яких влаштовували окрем допрем’рн покази, показала, що багато жартв з фльму заходили. Уже этим летом вход в кинотеатр EX. Це не просто комедя для посмятись годинку.
Одному з котикв вдмовили в двох нших ролях. Якби у мене була така можливсть, то змусила б кожного укранця подивитися цю стрчку. Ось! – Дикий пдйшов до планшета, що висв на стн, – тут графк прибирання, – вн показав пальцем на екран. Как отмечает руководство EX. За словами колишньо очльниц Мнстерства охорони здоров'я, гумор одним з кращих засобв боротьби з стресом, медик закликала разом смятися небезпец в обличчя. Повна назва фльму звучить як "Наш котики або Як ми полюбили лопати в умовах обмежено антитерористично операц з елементами тимчасового вонного стану". Але тльки сепарськ канали. саме так народилася дея Наших котикв.