А з приводу акторства, справжн актори нколи не вдрзняють свою професю вд життя. Звичайно, як актор я теж став ншим, бльш досвдченим.
А також – новий погляд на нашу вйну нова зброя в деологчному протистоянн Радсть, смуток, гордсть, злсть, здивування – це лише невеличка палтра емоцй, котр може вам подарувати ця картина. Про тих, хто дивлячись в оч смерт, смливо каже й: Пшла геть! Про тих, хто вибрав свободу цною власного життя. Головний герой — доброволець Лто. Псля перегляду Наших котикв та Мох думок тихих можу смливо сказати, що в Укран зароджуться жанр добротно непримтивно комед, де гумор ста двим нструментом донесення важливих тем – драматичних болючих.
Актори: Дмитро Тубольцев, Петро Микитюк, Дмитро Хом’як, Вра Климковецька, Ярослав Федорчук, Станслав Бжезнський ось саме завдяки гумору цей процес можна починати, — каже Тихий. Бо ж саме народжен в горнил протистояння агресору сучасн укранськ архетипи лягають в основу модернового укранського контексту. Професор засунув пальця в дрку та деякий час длубався в нй. Головними героями нженер, актор, футбольний тренер продавець квтв, як йдуть добровольцями на вйну. Под фльму розгортаються у розпал гбридно вйни 2014-го року. Погана комедя.
У той же час, це викликало застороги про етичнсть такого режисерського ходу. Знали тльки дв людини. Strangelove or: How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb / Доктор Стрейнджлав або Як я перестав хвилюватись полюбив бомбу. Поруч – свчки. Продюсувати стрчку серед нших взялися колишня виконувачка обов’язкв мнстра охорони здоров’я Уляна Супрун та чоловк – Марко Супрун. Смерть у вишиванц. У нас ще деклька тисяч старих паперових декларацй (включно з раритетами, як от деклараця Юл Тимошенко за 1997 рк), колись вони вс будуть зацифрован. Дв зморшки вд насуплених брв тягнуться вгору, нби рвчаки. Практично вс внницьк кнотеатри взяли у прокат цю стрчку. Але тльки сепарськ канали: новорося т-в, рася двадцать чтир теде.
“Психологи довели, що гумор – це захисна властивсть нашо свдомост. Смх да нам можливсть легше сприймати страшну реальнсть, не пддаватися вдчаю, а досягти поставлено мети – стверджують вони. На власному досвд ми переконалися у справедливост цих слв”, - сказав вн.