А щодо готовност суспльства смятися — у нас вйна з Росю трива бльш як 300 рокв. Ми не будемо готов до цього бльше, нж зараз.
Якось вн отримав повдомлення, що на позиц 300-й, тобто поранений. Читайте також: Укранський фльм потрапив до лонг-листа “Золотого глобусу” Баба, скрививши обличчя: Якщо завантажити у систему деклька тисяч завдань одним пакунком, то доведеться дуже довго чекати, коли вони вс будуть виконан (а потм ще й редагувати х за раз). Мутабор! – скомандував Радник. Втм саме вони стають причиною грандозного фаско масштабно операц ворога… Вдвага, мужнсть, трохи гпнозу та фрмовий гумор – вибухова сумш для "тепло зустрч"! Спвпродюсером стрчки виступа Уляна Супрун.
Кино, которое я ждал на экранах ещё 5 лет назад. з першого дня зйомок – я це знаю, бо маю такий досвд – як тльки ти вдягаш форму, ти змнюшся як людина. Рч у тм, що добровольц були звичайними укранцями, як не мали шаблонних уявлень про вйну (якщо не брати до уваги радянськ фльми про Другу свтову). Дмитров Ярошенку, якого вже розкритикували за роль Василя Стуса у “Забороненому” в “Наших котиках” не вдаться бути органчним. Ус ризикують постраждати вд корупц або вд насильства, невже пореготати — це все, що ми можемо вдяти? Не можна делкатно воювати: Дозвольте, я вас застрелю, пане ворог.
Это очень-очень качественная сатира, обязательно надо смотреть!2014 рк назавжди перевернув звичайне життя укранцв, та й у свтову сторю увйде початок вйни Рос проти Украни в Донецькй Луганськй областях. А моя оцнка стрчц – 8 за 10-бальною шкалою, з примткою: смх ряту вд страху. Для тих хто ще не встиг сходити в кно, а також для тих, хто встиг, але хоче ще, публкумо уривок з книги. З 30 счня у прокат вийшла чергова укранська комедйна стрчка — Наш котики. Лише це – вже привд його подивитись. А обсяг цих даних виключав будь-як спроби оцифрувати х власноруч. Передова, передова. Тим часом Губарв енергйно всмоктав з екрана планшета доржку кокану.