Цкав факти: Повна назва фльму “Наш Котики” – “Наш котики або Як ми полюбили лопати в умовах обмежено антитерористично операц з елементами тимчасового вонного стану”, робоч назви – “Блндаж”, “Котик з палаючими очима” (англ. Lethal Kittens).
Минулого тижня "Мо думки тих" подивилось бльше нж 50 тисяч глядачв, а це майже населення всього Фастова. Нагадамо, новий укранський фльм про голодомор “Цна правди” зможуть переглянути люди з порушенням зору слуху. Вс подробиц згодом Так, на Сход гинуть наш вйськов, а поряд з цим ведеться запекла вйна в медйному простор. Не може бути такого. “Цей фльм про кожного з нас для кожного. Працював на Студ 1+1, у кнокомпан Данапрс-фльм.
Вона розповла, що комедйний фльм знмали чотири мсяц у Чернгвськй област за понад 42 мльйони гривень. Раптом залунав мелодйний рингтон на мотив мелод ЕСТЬ ГОРАД ЗАЛАТОЙ. Або дочекатися наприкнц лютого "Черкас" – про драму Тимура Ященко критики вже встигли висловитися схвально. Цей фльм був показаний торк на Каннському кнофестивал. На жаль, укранськ кнотеатри ще й дос страждають на комплекс меншовартост та не врять в укранське кно. Але хба вдвага мужнсть патротв не закономрний результат майбутнього грандозного фаско масштабно операц ворога? Вйськов нагороди вже чекають на майбутнх геров Украни… У ролях: Дмитро Тубольцев, Петро Микитюк, Дмитро Хом’як, Вра Климковецька, Ярослав Федорчук, Станслав Бжезнський Вн спостергав за дями Губарва та кореспондентки на монтор у власному кабнет.
Project W: Veterans, Volunteers and William — один з таких. Наш Котики на росйському телебаченн. “Сьогодн старту продаж квиткв на Наших Котикв по всй кран! Запитуйте у кнотеатрах ваших мст квитки на “Наш Котики” та плануйте похд у кно з 30 счня. Гарний патротичний фльм, легкий до перегляду Як актор я сприймаю все близько до серця – смерт хлопцв, сльози хнх матерв… Гумор розпочинаться з само назви: Наш Котики або Як ми полюбили лопати в умовах обмежено антитерористично операц з тимчасовими елементами вйськового стану.
– А раз хлопц мене розграли: я три дн був на бойовому виход, повернувся, а вони кажуть: Ми з’ли. Виявилось: просто перенесли в нше мсце.