Журналстка, яку ледь не взяли в полон, могла там залишитись. Наш хлопц потрапляли й потрапляють в полони. В мене весь час фльм межував з реальними, страшними розповдями тата я не змогла сприйняти його, як комедю. Коли вйна закнчиться, я передивлюсь його ще раз, можливо, буду смятись, але не зараз. НЕ ЗАРАЗ.
Як наприклад, це робив увесь зал реготавши з кожного смшного не дуже – моменту Касов збори стрчки склали майже 157 тис. Внутршня грова валюта теж стала котиками замсть гривень. Ти бачиш кров лайно, тому без гумору можна збожеволти, - вважа ветеран Олексй Цимбалюк. Теплим таким, щирим, нестримним.
Це перша неполткоректна комедя про вйну в стор укранського кнематографа. Тут треба дивитись)) Бо все одно найбльше комчних ситуацй вдбуваться з ними. Не переборщили значить… Фльм нагаду, що вйна нкуди не зникла. Серед кнокритикв хто загалом позитивно оцнили фльм були кнокритик itc. Це саме так було. Хтось буде його обожнювати, а хтось ненавидти (щодо любителв руського миру – це взагал гарантовано). За сценарм Професор, якого гра Петро Микитюк, родом з Донеччини, а от у самого актора з цю землею лише професйний зв’язок: стояли там, немов зачарован, аж поки титри не закнчилися. Але, щоб не потрапити у пастку авторських прав, довелося за нч написати свою псню Гуляй Донбас.
Але, щоб не потрапити у пастку авторських прав, довелося за нч написати свою псню “Гуляй Донбас”. Вона працю над зображенням нашо держави в себе, в нас, на Заход, буду певн образи. Коли я дивилася Кборгв, то мен було дуже некомфортно. дея, за каторую можна убтца. В альманах вошло 36 фильмов, авторы которых — признанные мастера современного кинематографа.
Продюсери: Марко Супрун, гор Савиченко, Уляна Супрун, Володимир Тихий, Дмитро Кожема, Степан Бандера