Бажате читати першим найважливш новини Луцька та Волин? Приднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.Оригнальна назва:
Ми не сммося над вйною, ми сммося смерт в обличчя. потм ще не вбивати: щоб довго жив, мучився каявся. вже одне виправдову появу подбних комедй в укранському кнопростор. Аби трохи вдволктися, вн взявся розглядати простр блндажа поблизу бйниц. Чесно ззнаюсь, жанр укрансько вонно комед - не для мене. Читайте також: Михайло Бриних: ловайськ 2014. Рол зграли Дмитро Тубольцев, Станслав Бжезинський, Петро Микитюк, Дмитро Хом'як, Ярослав Федорчук, Вра Климковецька, Дмитро Ярошенко, Михайло Кукуюк.
Це була байка для всього пдроздлу. Комедя – це коли зала заливаться смхом. Тепер розумю, чому цей фльм так роздратував москалв, що вони гамселили по ньому з усх свох ефрв. Збирайте компаню в кно не забудьте запросити друзв-ветеранв — наших котикв – закликала укранцв ексмнстерка охорони здоров’я Уляна Супрун на свой ФБ-сторнц укранцв. Мр так, що врить навть свому товаришу-жартвнику, який виршив погратись в президента, змтувавши голос у слухавц. Що скажеш, Грне? Хоч цей фльм забудуть досить швидко, його фнальн титри з документальними кадрами укранських вонв ми забувати не мамо права. Псня була спецально написана для фльму — слова Максим Кривцов, музика та виконання Юркеш. Тод нашу батьквщину захищали хто попало – актор, продавець квтв, футбольний тренер, нженер. Серед кнокритикв хто загалом позитивно оцнили фльм були кнокритик itc.
“Тод вн вислав цей сценарй Марку, нашому куму Стефку Бандер. Та я не переживаю! – вдповда Пенальт. У доробку В. Цкав факти: Повна назва фльму “Наш Котики” – “Наш котики або Як ми полюбили лопати в умовах обмежено антитерористично операц з елементами тимчасового вонного стану”, робоч назви – “Блндаж”, “Котик з палаючими очима” (англ. Прем’ра стрчки вдбудеться 30 счня 2020 року. нш коментар вдображен не будуть. Так залишилися котики котиками. На власному досвд ми переконалися у справедливост цих слв”, - сказав вн. Вам буде весело пд час перегляду сумно псля фналу, адже вйна ще трива люди там гинуть.
Ось, дивться! – показав на дрку в мшку, яка була акуратно обведена товстою червоною лню. – Ось! Сюди влучила сепарська куля.