Мнбльярд! – засмявся Грн – Круто! Професор байдуже дивився на усе це, а потм помтив, як у сусднй кмнатц, там, де склад боприпасв, Мачмонт по-дловому збира в оберемок РПГ.
Пдписуйтесь на нас у FacebookНаступного тижня, 30 счня, в прокат виходить перша укранська неполткоректна комедя про вйну на Донбас "Наш котики". У липн 2019 року фльм — з тодшньою робочою назвою Котик з палаючими очима став переможцем одинадцятого конкурсного вдбору Держкно. Неполткоректний комедйний екшн ма чимало пасхалок та чудов саундтреки. Екс-мнстр охорони здоров’я Уляна Супрун розповла про зйомки фльму та охоче фотографувалась з львв’янами У блндаж господарював рум’яний вгодований боць Дикий. Наш котики Та коли атовц подивилися цей серал, вони почали висилати Володимиру багато свох споминв, анекдотв. На позициях к четверке для выполнения тайного задания присоединяется тщеславная журналистка.
Про кожного з нас для кожного Я не можу сказати, що це генальне кно, але воно мен сподобалось. так, це – також зброя. Про це понформували в прес-служб Мнстерства культури, молод спорту. Мо колеги за пв дня теж спймали цю хвилю ми вже, не виходячи з образв, жартували постйно, сплкувались, пдколювали один одного. Дикий розвертаться, аби пти.
Це теж були приводи для жартв, бо м було незручно смятися, притримуючи ц елементи гриму. Загалом держава (УКФ, Держкно) проспонсорувало ?10,0 млн (~23,4 % вд загального кнцевого кошторису фльму). Актори: Дмитро Тубольцев, Петро Микитюк, Дмитро Хом’як, Вра Климковецька, Ярослав Федорчук, Станслав Бжезнський Мали дв групи: умовно “патроти”, як регулярно ходять на укранське кно, та “любител fun”. Трейлер фльму справля помилкове враження готу глядача до суцльного фарсу, фантасмагор та гротеску. Бо це врешт-решт одн т ж люди.