Що непримно вразило: недолуга журналстка Оля, яка заради дотримання захдних стандартв журналстики поперлася брати нтерв'ю в окупантв. От вона реально думала, що вони почнуть говорити на камеру, а потм вдпустять? Страшенно бсило невмння колеги бачити очевидн реч. Хотлося весь фльм люто фейспалмити вд поведнки журналстки. Дуже хочеться врити, що таких - меншсть.
Продюсери – Марко Супрун, гор Савиченко, Володимир Тихий, Дмитро Кожема, Степан Бандера, Уляна Супрун. Це люди, що вдкривають новий свт, х чека фантастична сторя. Для мене особисто було дв знаков сцени, де я хочу добити Путна, а друга сцена, коли ховали побратима”, – каже актор Дмитро Тубольцев, який грав бйця Лто. Цей фльм зрозумють не вс. це лише один з десяткв вдалих жартв у фльм Наш котики. – Це перший фльм про АТО, з якого можна смятися.
Неполткоректна комедя Наш котики, що вийшла у загальний прокат на цьому тижн, дйсно неполткоректна. Бльшсть фльмв про вйну - вони яксь пафосн. Моя оцнка 8,0/10 Кноповсть “Наш Котики” скоро з’явиться у книгарнях. Звукорежисер: Михайло Закутський
Це теж були приводи для жартв, бо м було незручно смятися, притримуючи ц елементи гриму. Брава, – заплескав у долон Радник. Туалет Бо прийняти т вонн д, як вдбуваються в Укран, дуже складно: Вйськова комедя про будн бйцв АТО Наш котики – дтище режисера та сценариста Володимира Тихого. – Кожен третй на фронт бачить сни про те, що горить Кремль.