Цкаво, що продюсеркою стрчки виступила Уляна Супрун – ексочльниця МОЗ Украни. За словами, цей фльм про геров, як кожного дня ходять поруч з нами – звичайних людей, здатних до надзвичайних вчинкв.
Що, враховуючи непоган навички Супрун в робот з негативом критикою, вигляда дивно, непримно вдштовхуюче виклика серйозний подив. Втм, саме вони стають причиною грандозного фаско масштабно операц ворога … Вдвага, мужнсть, трохи гпнозу фрмовий гумор – вибухова сумш для “тепло зустрч”! ” – йдеться в опис до фльму. Що як ми запропонумо волонтерам винагороду за зроблене? Вртуальну валюту, котру потм можна буде витратити лише на реальн добр справи — вддати на благодйнсть до одного з вдомих фондв. Писав псн для деяких зрок, серед ншого – дв псн для Тни Кароль. У нас якраз залишалося деклька тисяч декларацй на розшифровку та трохи грошей. Читайте також:Стрчка дохала до Днпра. Бюджет дебютно картини Антоно Лукча склав 9,2 млн грн, Держкно надало фльму 8,7 млн грн. Под, про як йдеться у фльм, вдбуваються у 2014 роц на Донбас, у зон, де тривають бойов д.
Бльше нчого ц серали, на жаль, не принесли. Бюджет Наших котикв становить 42 млн грн. Я не можу сказати, що це генальне кно, але воно мен сподобалось. Як зазнача Володимир Тихий, за п'ять рокв стотно змнилися укранська армя та укранський культурний простр, утм художн осмислення подй 2014 - 2015 рокв залишаться надактуальним. Шлях до реалзац зайняв 3 роки. Вдпустка.
За словами колишньо очльниц Мнстерства охорони здоров'я, гумор одним з кращих засобв боротьби з стресом, медик закликала разом смятися небезпец в обличчя. знаходимо соб якусь розраду”. Окрм того, це дозволить вам вхопити результати навть вд тих людей, що зайшли один раз та витратили пвгодини свого часу, а потм пшли вд вас назавжди. Непдтверджен джерела повдомляють про масов культпоходи бюджетникв на сеанси “Наших котикв”, оскльки у фльм “ Кремль Путн”. Дикий махнув головою, мовляв н, чувак, це не жарт. Але як сатирична, деологчна зброя в боротьб з окупантом, вона та й подбн стрчки дуже потрбн нашому суспльству. Про цей фльм буде ще багато розмов та суперечок.
– Який головний меседж цього фльму? Що ма вдчувати глядач, коли виходить з зали псля перегляду?