Але зовсм нша рч – смятися в обличчя Смерт, як це вмють практикують наш котики в житт, й на екран. Тож попри грк моменти й неминуч сльози пд Пливе кача…, без якого у фльм про росйсько-укранську вйну, хай навть комедйному, обйтися складно, загальний настрй Наших котикв бльш нж позитивний.
Бюджет картини – 42 мльйони гривень. Вн взагал не розумв його. Если рассмотреть статистику посещаемости кинотеатров повнимательнее, то можно сделать несложный вывод, что именно раздел ex. Прем’ра стрчки вдбудеться 30 счня 2020 року. Я й так у маршрутц жджу, то давайте щось таке, що мене звдси вихопило б. У блндаж заходить Пенальт й Мачмонт.
Втм, реакця ветеранв вйни, для яких влаштовували окрем допрем’рн покази, показала, що багато жартв з фльму заходили. За створення вдповдають кнокомпан Бедлам Продакшн (США), Директоря Кно (Украна), Банесто Продакшн (Канада). Хто вже придбав квиток — той котик ”, – йдеться у повдомленн. Чесне слово. Тож мерщй до кнозалв — смятися не здаватися разом з Нашими Котиками, — закликав Петро Порошенко. У блндаж господарював рум’яний вгодований боць Дикий.
Звертаюся до власникв кнотеатрв: продовжуйте прокат Наших Котикв! Цей чудовий фльм подивилося близько 100 тисяч глядачв, а мльйони ще хочуть подивитися. Якось, пд час бойового чергування, яке мало стати чи не найнудншим, з побратимами трапилася халепа. Втм, саме вони стають причиною грандозного фаско масштабно операц ворога . Йому теж подобаються солдатськ посмшки та жарти, бо за ними капелан розум, що хлопц ще жив, це його тшить. Тож у фльм — це окремий персонаж. Звсно, це моя суб’ктивна думка, ви мате право не подляти. Провели нейротестування глядачв.
Сюжет: Оснь 2014 року, перший рк бойових дй на Донбас.