У фльм можна помтити частку пропаганди, адже гумор у “Котиках” вдрзняться в залежност вд сцен. Якщо про головних геров бйцв АТО жартують по-доброму, про про х противникв з окупованих територй жорстко, росян же показують взагал повними дурнями. Поки наш Президент намагаться пти на примирення та “згладити” кути, творц “Наших котикв” навть не думають про помрковансть – така х смливсть захоплю. Чого лиш варта сцена з Путним та палаючим Кремлем – не стльки кумедна (хоч я посмхався), скльки крута в контекст сьогодення. До реч, актор, що зграв Путна – це стовдсоткове потрапляння в образ, хоч не без фарсовост в самй гр.
Мен пишуть хлопц: Дякумо, що не забувате 2014 рк, бо там був особливий дух. Режисер та автор сценарю – Володимир Тихий. У головних ролях знмалися Дмитро Тубольцев, Станслав Бжезнський, Петро Микитюк, Дмитро Хом'як, Михайло Кукуюк тощо. Дивлячись нову укранську комедю, хотлось смятись з солдатв-новачкв, яким всм театром збирали на спорядження, а виявилось, що на вйн комусь треба туалети стерегти, а не лише подвиги робити, з недолугих сепарв, як виловлюють тло свого генерала з канави, з журналстки, яка готова брати коментар у терориств, бо ж треба збалансована картина. Стрчка Наш котики — це перша укранська кнокомедя про под росйсько-укрансько вйни, що нин точиться.
"Помста ворогу" На фронт пшли добровольцями четверо чоловкв – нженер, актор, футбольний тренер Вже на позицях до них приднуться журналстка, яка ма виконувати на Сход секретне завдання. Тож мерщй до кнозалв — смятися не здаватися разом з Нашими Котиками, — закликав Петро Порошенко. Укранське кно ста впзнаваним на свтовй арен, а комед збирають мльйони гривень у прокат. А спвпродюсерка фльму Уляна Супрун пдкреслювала терапевтичну роль фльму, мовляв, смх розряджа. вона сдала до мене на руки, я годував. Навть позивний соб вибрав Грн. моя форма навть ще пахла вйною, з не не виходив цей дух. Трошки, на мй погляд, перегра Вра Клмковецька (Оля), але саме трошки, тож не дуже випада з загального ряду, де вс персонаж (навть другопланов) вдграють саме те, що треба саме у цьому фльм. Спочатку автори мали бажання зняти повноцнний серал на основ цих короткометражок, але не знайшли фнансування та порозумння з укранськими телеканалами.
Фльм чудовий! Цкавий, сучасний. Спвпродюсером стрчки виступа Уляна Супрун. Звертаюся до власникв кнотеатрв: продовжуйте прокат Наших Котикв! Цей чудовий фльм подивилося близько 100 тисяч глядачв, а мльйони ще хочуть подивитися. Нараз та модель, що ми використовумо, дозволя нараховувати ачвки як за роботу взагал, так за успхи в якомусь конкретному проект. У прокат картина вийде в листопад. Перевтленню лицедв у свох персонажв вигукую: Браво!. Пд час зйомок змусили корову бгати галопом. Екс Тубольцев – неймоврно переконливий, це не дивно, вн, по сут, грав самого себе, адже воював у склад добровольчого укранського корпусу Правий сектор.
Вийшов рздвяний клп, який знмали луцьк продюсери (вдео)