Хлопц так: О, бульйончик. А я: Тут так багато смертей, це моя курка. вона сдала до мене на руки, я годував.
Якою дорогою, на вашу думку, ма йти укранський кнематограф, щоб наше ветеранське кно було не тльки герочним, а й дотепним? Чого браку держав, щоб фнансувати створення таких стрчок? Давайте. Коли ми входили в Пски, його рятували наш медики, повитягували з нього осколки. В Укран вийшов у прокат один з найочкуванших фльмв 2020 року – Наш котики режисера Володимира Тихого. Згодом до них приднуються Пенальт (футбольний тренер, по сумцниству – командир), Капелан (вйськовий капелан) та журналстка Оля (стандарти ББС, авжеж), а сама позиця ста досить важливою наш геро замсть того, щоби пдтримувати у чистот найкращий туалет у всьому АТО, змушен вдбивати танков атаки, та воювати с кадировцями та росйським спецназом, та стають особистими ворогами Владислава Суркова. Гоша натиска функцю свято у фотододатку й бойовики перетворюються на клоунв з червоними носами в кольорових перуках. Продюсери – Марко Супрун, гор Савиченко, Володимир Тихий, Дмитро Кожема, Степан Бандера, Уляна Супрун.
Повна назва фльму звучить як "Наш котики або Як ми полюбили лопати в умовах обмежено антитерористично операц з елементами тимчасового вонного стану". Художник з гриму: Катерина Струкова Не переборщили значить… За вкнами маршрутки Лто побачив сувор обличчя пасажирв, як скептично дивилися на вантажвку та вйськових. Якби ми не розслаблялися, ми би стали небезпечними для самих себе. До реч, дуже раджу подивитися цей фльм. Режисером проекту став Володимир Тихий, в актив якого робота "Тамничий острв" (2008). Другий режисер: Денис Воронцов. зовсм нема погляду вдстороненого спостергача). Тьху на тебе! Мелеш дурниц!
Фльм “Наш котики” виходить на екрани 30 счня пропону в рончнй комедйнй форм позбутися вд травм вйни. Смерть у вишиванц. Впевнена, що частин може не сподобатися те, що про вйну говорять мовою гумору, нод чорного, адже звикли до бльш пафосно кномови. Припаркували технку у рчц пд Чернговом. Також хочу подякувати творцям фльму за те, що мовою кно говорять про важлив реч, за те, що нагадують усм, що вйна ще не закнчилася, що возвеличують укранських вонв гдно дають вдсч росйськй пропаганд. Например, в прошлом году суд США, выставил штраф в размере $1,9 млн. Найбльше сподобалося те, що фнальн титри доповнюють вдео та свтлини з вйни, з яких на глядачв дивляться реальн вйськов та волонтери, а саме завдяки хнм щоденним подвигам ми живемо у свох мирних мстах. Режисер: Володимир Тихий
2014-й, розпал вйськового вторгнення Рос на територю Украни. нженер, актор, футбольний тренер продавець квтв вирушають добровольцями на Донбас. На позицях до четврки для виконання тамного завдання приднуться амбцйна журналстка. Нхто з групи не ма бойового досвду, але це не стане перешкодою для масштабно поразки ворога ... Хоробрсть, мужнсть, трохи гпнозу особливий гумор - прям попадання для "тепло зустрч"!