Але з веселощами автори не переборщили. Кажуть: це фльм про тих, хто смявся смерт в обличчя.
– Мене збентежила вартсть квитка, але я подумав, що це, напевно, дуже хороший фльм, продав вс сво даманти та пшов. Зараз на час – виграти вйну. Стрчка ма свого глядача. У 2014 роц ми не мали збро як тако, але у нас залишався гумор. У вдповдь почула багато спогадв з вйни. Але також багато запитань, як приходять зокрема й на мою сторнку.
Мо тверде переконання – цей фльм демонстру ту вдстань, яку пройшла наша крана вд Сватв, як працювали на ншу державу, до Котикв, як продемонстрували, що крана перемага, коли вона почина смятися над ворогом, – подлився Петро Порошенко враженнями вд перегляду на свой сторнц у мереж Facebook. Втм художн осмислення подй 2014-2015 рокв залишаться надактуальним. Мнкульт надавати грош вдмовився. Жанр: вйськовий, комедя – Смерть побратима грати… – Прибирамо раз на три години. Про футболки теж пам’ятамо! Круто, що так багато людей хочуть х отримати, тож зараз працюмо над тим, щоби вони дсталися всм охочим. Та що там казати – в ту мить, коли один з геров Наших котикв недбало наспву Пливе кача по Тисин, готуючи обд, авторка цих рядкв теж ледве не застогнала вд тако наруги над Реквмом Майдану… Проте з розвитком сюжету таке блюзнрство цьому герою мимохть пробачаш.
Ладно, дал йдть дивться)) Творц фльму визначили його жанр як "неполткоректний комедйний екшн". Вам буде весело пд час перегляду сумно псля фналу, адже вйна ще трива люди там гинуть. Бо гумор — це найкращ лки проти того жаху та бди, що несе вйна. Дикий проковтнув посмшку й, прикусивши нижню губу, затамував подих. Храбрость, доблесть, немного гипноза и особенный юмор - прямые попадания для "теплой встречи"! На комед про вйну чекали, чекають будуть чекати наш бйц як у дючих частинах, так в “запас”, вже у цивльному житт.
Журналстка Оля (Вра Климковецька) — 100 вдсоткв влучання в образ, а образ — 100 вдсоткв вддзеркалення снуючих, живих кореспонденток з бойовим досвдом. Я ж особисто, за тим, екранним персонажем, бачу свою знайому, вддану журналстському покликанню хохмачку Олену Максименко — випускницю Кивського нституту журналстики, яка свого часу прорвалася до Криму, потрапила там у полон до наступаючих росйських вйськ. особистий герозм вддансть журналстському фахов, вартують окремого пам’ятника. нш ж побачать нших, це тшить, бо нас багато!