Ми знмали пд Кивом, на полгон, де мототрек. Це першу частину, те, що навколо нашого блндажу. А сам блндаж – в спецально збудованих павльйонах. А танков бо, всю технку – знмали на полгон пд Чернговом, у лс.
Вантажвку трясонуло так сильно, що в Лта з голови злетла каска. Для мене основний плюс — стьоб не перевалював на сторону ура-патротизму, крм Кремля, що пала. Таких довол багато, тому з цих крихт складаться суттвий вдсоток того, що було зроблено в цлому. Жоден з них не ма бойового досвду, але саме вони стають причиною провалу масштабно операц ворога – такий сюжет стрчки. Так, недолки . А ще додамо геймфкацю, рзн гров винагороди та елемент змагання.
виршив пти. А кошти на промокампаню видлив Укранський культурний фонд. Стрчка створються кнокомпанями Бедлам Продакшн (США), Директоря Кно (Украна), Банесто Продакшн (Канада) за пдтримки Укранського Культурного фонду. Зазначаться, що над створеням фльму працювали Бедлам Продакшн (США), Директоря Кно (Украна), Банесто Продакшн (Канада) за пдтримки Укранського Культурного фонду та Державного агентства Украни з питань кно. Н, мен не дисону тема вйни у комед. На великих екранах стрчка з’явиться 30 счня 2020 року. Наш котики – фльм не бездоганний. Спершу виникла дея створити у рамках Babylon'13 невеличкий серал з коротких серй назвати його Блндаж. Перед ними стояв генерал росйсько арм Говорухн. А обсяг цих даних виключав будь-як спроби оцифрувати х власноруч.
Режисер фльму — Володимир Тихий, серед продюсерв — колишня в. Значить – не смшно. Мо тверде переконання – цей фльм демонстру ту вдстань, яку пройшла наша крана вд Сватв, як працювали на ншу державу, до Котикв, як продемонстрували, що крана перемага, коли вона почина смятися над ворогом, – подлився Петро Порошенко враженнями вд перегляду на свой сторнц у мереж Facebook. гумор, з яким автори розповдають про тих чи нших геров, рзним. Команда вдзняла клька коротких серй прийшли до певних телеканалв 2015-го року. Режисером проекту став Володимир Тихий, в актив якого робота "Тамничий острв" (2008).
Чесно ззнаюсь, жанр укрансько вонно комед - не для мене. Найскладнше було зрозумти специфчний моментами внутршнй серед атовцв волонтерв гумор. Скорше за все, я не потрапила у цльову аудиторю Наших котикв, але це не означа, що фльм не вартий уваги.