– Повертаючись до фльму. Де знмали, як , можливо, були яксь цкав стор на знмальному майданчику?
У цьому контекст можна згадати Летючий цирк Монт Пайтона. Автор сценарю режисер постановник Володимир Тихий. – У Волод Тихого вийшло зробити патротичне кно. Йому на вигляд трохи бльш як сорок. Лнйний продюсер: Олександр Четиркн. Цкаво, що актор знмався в картин у тй форм, у якй воював. Так само ми жартували з сепарв, а вони жартували з нас, коли говорили по рацях. Творц "Наших котикв" кажуть, що мали на мет зробити кно про вйну "без пафосу", адже коли його багато - це викривлю реальнсть.
Не пущу! В мене весь час фльм межував з реальними, страшними розповдями тата я не змогла сприйняти його, як комедю. Професор засунув пальця в дрку та деякий час длубався в нй. Вони хочуть дивитися втчизняне кно, але м не подобаться, що пд цим соусом м можуть втюхати неяксний продукт. Вартсть квиткв: 60 грн. Мен пишуть хлопц: Дякумо, що не забувате 2014 рк, бо там був особливий дух. Прем’ра стрчки вдбудеться 30 счня 2020 року. Вважайте — ОФЦЙНО!
Екс-мнстр охорони здоров’я Уляна Супрун розповла про зйомки фльму та охоче фотографувалась з львв’янами Хотите получать оперативные и важные новости? Подписывайтесь на наши каналы в Telegram и Youtube, страницы в Instagram, Facebook и Twitter. Вйна, безсумнвно, одним з найбльших страхв укранцв сьогодн. Саме Дмитро пд час прес-конференц псля фльму казав, що надто серйозн стрчки, присвячен вйн, роблять не дуже корисну справу. Гумор – такий же нструмент пропаганди, як фейков новини. Танцуй, хахол! Танцуй!
Кино, которое я ждал на экранах ещё 5 лет назад. С чёткими и понятными ориентирами, героями и врагами, сочувствующими и предателями.