Хлопц з позаминуло ротац забрали соб на пам’ять. Про тупих журналств, герочних добровольцв, мирн обстрли, перемир’я та смерть ворогам А у вас стрляють взагал? – запитав Професор, оглядаючи блндаж. Одним з режисерв фльму виступила екс-мнстр охорони здоров’я Украни Уляна Супрун. До того ж зауважмо: тогочасн комед про вйну були не патротичними, а вельми навть пацифстськими. Зараз Наш котики посдають п’яту сходинку загального укранського бокс-офсу. Охоч побачити фльм пд назвою “Наш котики” до одн зали не вмщуються, тому стрчку одночасно транслюють у двох. м було по 18 рокв.
Под фльму розгортаються в 2014 роц, до початку гарячо фази гбридно вйни Рос проти Украни. Дорога – суцльн вибони. “Вс розумють, що це бда, яка стосуться усх нас, але мужност це прийняти не вистача. Наш котики — це нша сторя. Под, про як йдеться у фльм, вдбуваються у 2014 роц на Донбас, у зон, де тривають бойов д. Смлива комедя про вйну на сход нашо держави, яка трива дос, вд укранського режисера Володимира Тихого. Справа, звсно, ризикована, але чи вдасться Нашим котикам через комедйну форму пдняти важлив проблеми – побачимо невдовз у кнотеатрах. Icтopi гoлoвниx гepoв з пoзивними Лiтo, Пpoфecop i Гpiн, якi дoбpoвoлeць Вaлepiй Пузiк узяв з peaльнoгo фpoнтoвoгo життя, пepeдoвciм пиcaлиcя для вeб-cepiaлу Блiндaж. Але. вона сдала до мене на руки, я годував.
Фльм Мо думки тих опустився на сьому сходинку загального рейтингу касових зборв в Укран, пропустивши вперед комедю Наш котики. Я не могла смятись з хньо незграбност, ври чи навност: я спвчувала м була вдячна. Тем не браку. Поки наш Президент намагаться пти на примирення та “згладити” кути, творц “Наших котикв” навть не думають про помрковансть – така х смливсть захоплю. У перший вкенд ц показники були 31 квиток 8 квиткв вдповдно, повдомля сайт Бюро укрансько кножурналстики. Про тих, хто вибрав свободу цною власного життя. В результат стрчку дивилися в Краматорську, в Слов’янську. Наша зала не смялася на всю. А на вйн нема пафосу.
Под стрчки розгортаються у 2014 роц на початку вйни. За словами режисера це трагкомчна сторя пригод трьох бйцв АТО, що трапляться з ними пд час бойового чергування на найглухшй з усх можливих позицй фронту. За основу взяли реальн розповд бйцв Добробатв та ЗСУ, а фльм зроблений поза традицями соцреалзму, який останнм часом буйно розквтнув на пострадянському простор.