Крм того Держкно частково профнансували промо-кампаню фльму, видливши ?400 тис. Продюсери – Марко Супрун, гор Савиченко, Володимир Тихий, Дмитро Кожема, Степан Бандера, Уляна Супрун. Жанр кнострчки визначили сам автори. У прокат вийшла перша укранська неполткоректна патротична комедя про вйну на Донбас "Наш котики". Особливо в порвнянн з озброними до зубв "сусдами". За твердженням авторв — неполткоректна, про вйну на сход Украни.
Фльм “Наш котики” виходить на екрани 30 счня пропону в рончнй комедйнй форм позбутися вд травм вйни. Трейлер патротично неполткоректно комед Наш котикиЯк повдомля пресслужба Держкно, трейлер оприлюднено на YouTube. Не забудьте запросити свох друзв-ветеранв. Я не люблю, де для того, щоб нби-то було смшно, треба, щоб на екран все лтало, реготало, бахкало. Для мене тварини – це чист стоти…
Також хочу подякувати творцям фльму за те, що мовою кно говорять про важлив реч, за те, що нагадують усм, що вйна ще не закнчилася, що возвеличують укранських вонв гдно дають вдсч росйськй пропаганд. Поки що наш публчний простр — це територя хрончно травми й депрес. Повна назва фльму звучить як "Наш котики або Як ми полюбили лопати в умовах обмежено антитерористично операц з елементами тимчасового вонного стану". рма Втовська приздила до мене разом з Стасом Бжезнським, який гра Грна в цьому ж фльм, привезла мен в табр бронк, амунцю, все, що збрали, ще й нших хлопцв повдягали… На реальних вдео з фронту, як знмають сам вйськов, часто можна бачити, як вони смються. До того ж вони показують непоган касов збори. нстинкт самозбереження.
Як зазнача Володимир Тихий, за п'ять рокв стотно змнилися укранська армя та укранський культурний простр, утм художн осмислення подй 2014 – 2015 рокв залишаться надактуальним. “Саме народжен у горнил протистояння агресору, сучасн укранськ архетипи лягають в основу модернового укранського контексту. художня мова, яку ми використовумо у цих рефлексях, вдповдною духу та де народження громадянського суспльства Украни. Ця мова вльна вд естетики та засобв соцреалстично псевдогероки, яка, по сут, лише поглиблю як особист, так соцальн травми”, - говорить режисер.