Щодо незвичного жанру, то вказуться, що саме гумор допомага людин бути свдомою. виживати навть в умовах вйни.
Знмальний процес Батальйон Донбас – майже 4 млн при кошторис 23 млн грн (виключно з приватних грошей); Кборги – 23 млн грн (бюджет 48 млн грн, за перший вкенд фльм збрав понад 8 млн грн, що на той час було рекордним показником для першого вкенду серед укранських фльмв). Якщо про головних геров бйцв АТО жартують по-доброму, про про х противникв з окупованих територй жорстко, росян же показують взагал повними дурнями. Завдання, як ви вддате на краудсорсинг, мають бути невеличкими за обсягом. Дзнався, що Богема – Андрй Шараскн, з яким ми разом жили в студентському гуртожитку (я навчався на актора, вн – на режисера), – вже був одним з командирв у Правому сектор й запрошував добровольцв.
А досвд використали для побудови власно краудсорсинг-платформи пд назвою Вулик. Богдан Панкрухн з Yabl вже переглянув фльм зважив його плюси та мнуси. Окрм украномовно верс Yurcash також створив англомовну версю пд назвою “Yellow tape”. Втм, от не повертаться мен язик казати фу-фу, не йдть на це кно. Мачмонт глянув у дзеркало заднього виду: каска стриба в куряв дороги, , пригальмовуючи, об’жджа маршрутка. Розповдамо докладно, зокрема про те, скльки було вкладеноу кожну картину та чи можна вважати касов збори успхом (або провалом). Вн глянув на Лто, Грна, Професора, а потм: На Червонй площ у Москв можна побачити надписи на стн “Ч/Ленн” та “Мочи Манту”.
Он о том, как добровольцы без опыта защищают Украину. Хтось у балаклавах на голов, хтось з довгою бородою, бритоголов, молод та стар. Я й так у маршрутц жджу, то давайте щось таке, що мене звдси вихопило б. вона особисто на машин разом з Стасом Бжезнським, який гра у нас Грна, привезли мен це до табору. Лто сидв бля стни, понуро опустивши голову, Грн смявся, дивлячись в екран свого смартфона. Автори говорять, що це сталося випадково: Тваринка просто так втомилася вд знмань, що коли покликав господар, вона дала драпака, – сказали вони. Дуже багато спецефектв було створено завдяки “Postproduction”, близько 600 людей працювало над фльмом”, – сказала Супрун. Без досвду, без нормально збро та продовольчого забезпечення, тисяч добровольцв пшли на фронт. Ранше Телекритика розповдала, хто перемг на Kharkiv MeetDocs. Автор сценарю режисер постановник Володимир Тихий.