Та запросто! Щоправда, не без допомоги збгу обставин… Але це вже дрбниц.
Мои мысли тихие Але виконувати постйно одне й те саме завдання довол нудно. Пзнше, на етап постпродакшн, УКФ та ДержКно профнансували промоцю фльму. Окрм того, це дозволить вам вхопити результати навть вд тих людей, що зайшли один раз та витратили пвгодини свого часу, а потм пшли вд вас назавжди. це лише один з десяткв вдалих жартв у фльм Наш котики. За другий вкенд прокату фльму збрав 2 млн грн, а його загальн касов збори складають майже 6,5 млн грн. Теплим таким, щирим, нестримним.
– Чи зараз пропозиц зграти в фльм про вйну? Зазвичай ми не знамо хнх мен. За словами горя Савиченка, психологи довели, що гумор - це захисна властивсть нашо свдомост. Збирайте компаню в кно не забудьте запросити друзв-ветеранв — наших котикв – закликала укранцв ексмнстерка охорони здоров’я Уляна Супрун на свой ФБ-сторнц укранцв. Ця дея природна, вона змете ус штучно побудован форми. Как и заявлено, это на 100% патриотичная и неполиткорректная комедия. Також хочеться виокремити Михайла Кукуюка, котрий зграв укранця-перебжчика Гошу, що врешт-решт схаменувся навернувся до свох.
Власне, Смерть туалет автоматично пдводять нас до того, що в кадр будуть брудно лаятися, дивлячись першй в обличчя, а другий забезпечить масу туалетних, що не дивно, жартв. – Н, я не боюсь цього. Фльм чудовий! Цкавий, сучасний. я принципово знмався у фльм в тй форм, в якй воював”, - розповв Тубольцев. До того ж вони показують непоган касов збори. Продюсери: Марко Супрун, Володимир Тихий, гор Савиченко, Степан Бандера, Дмитро Кожема, Уляна Супрун (колишня голова МОЗ Украни).
За три тижн прокату фльм Антоно Лукча Мо думки тих збрав понад 7,2 млн грн.