В ролях: Дмитро Тубольцев, Станслав Бжезинський, Петро Микитюк, Дмитро Хом’як, Ярослав Федорчук, Вра Климковецька, Дмитро Ярошенко, Михайло Кукуюк, Сергй Солопай, гор Портянко, Роман Халамов, Володимир Беляв, вгеня Муц, Алла Соколова
Культура. Актор льввського театру Воскресння Петро Микитюк добре знаний театралам нашого мста, проте кноглядач мають шанс вдкрити його для себе. Пдписуйтесь на наш Telegram. Так було в добробатах в Правому сектор. Фльм вийшов в укранський прокат 30 счня 2020 року.
– Н, я не боюсь цього. Кошторис фльму склав 25,7 млн грн, з них 12,8 — державне фнансування. сторя значною мрою натхненна життями двох чоловкв, Стефана Бенхаму Дауда Тату, кожен з яких управля асоцацю, що присвячена допомоз дтях з важкими формами аутизму. Я не знаю, як до цього ставитися! Це просто якийсь сором, вибачте", - цитують вони росйського ведучого вгеня Попова. Саме тод ми й виршили спробувати краудсорсинг. Прокат картини трива. Туалет!? – перепитав Лто. Вд несподваного успху до провалу. Вона гдна сильна. Але, ось ц кадри де росйськ танки та БТРи наступають на трьох необзнаних добровольцв - мен здались страшними.
Хлопцям на передову! Неполткоректна комедя – саме так автори визначили жанр стрчки Наш котики. Автори пройшлися, наприклад, по Леондов Кучм. Одним словом - добровольц. Це може бути гра у театр чи, наприклад, виступи у формат вдкритий мкрофон. Бо держава на таке буцмто грошей не дасть. Хоча в сюжет непояснен чи невиршен сюжетн лн. Вн скида виклик.